Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Το αυτοκίνητο του πράκτορα «007» «στο σφυρί»



Το πιο διάσημο αυτοκίνητο στον κόσμο που σίγουρα κάθε άντρας επί του πλανήτη έχει κάποια στιγμή ονειρευτεί ότι θα το κάνει δικό του, θα δημοπρατηθεί στις 27 Οκτωβρίου από τον οίκο δημοπρασιών «RM Auctions», στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης Automobiles of London. Η τιμή του πιο εντυπωσιακού οχήματος της μεγάλης οθόνης, του αυτοκινήτου που οδήγησε ο
Σον Κόνερι ως Τζέιμς Μποντ στις ταινίες «Τζέιμς Μποντ εναντίον Χρυσοδάκτυλου» και «Επιχείρηση Κεραυνός», αναμένεται να φθάσει τα 5 εκατομμύρια δολάρια.
Το υψηλών προδιαγραφών όχημα, εξοπλισμένο με κάθε λογής οπλικά συστήματα από τον «Q», είναι ικανό να επιτύχει τελική ταχύτητα 232 χλμ. την ώρα.
Σήμερα, το όχημα ανήκει σε αμερικανό ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος το απέκτησε λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων από το εργοστάσιο της «Αston Martin Lagonda» αντί 12.000 δολαρίων. Όπως τόνισε ο δρ Πίτερ Νέλσον του Μουσείου Τζέιμς Μποντ, κάθε «Aston Martin DB5» είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο και, αν βέβαια κανείς προσθέσει σε αυτό τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούσε ο βρετανός κατάσκοπος, γίνεται πραγματικά μαγικό.

agelioforos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου