Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Θα έρθει και η ημέρα που θα παντρευόμαστε μόνες μας…


Είναι 30 ετών, υπάλληλος γραφείου από την Ταϊπέι, ονομάζεται Τσεν Γουέι-γι και παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον ίδιο της τον εαυτό…

Απογοητευμένη από τους άντρες ξύπνησε ένα πρωί, φόρεσε ένα λευκό νυφικό, προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων,  νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της και προχώρησε εις γάμου κοινωνίαν… με τον άλλο της εαυτό.

"Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τι να κάνω; Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω ότι θα μπορέσω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης", σχολιάζει η Τσεν.

Στο διαδίκτυο η είδηση για τον «πρωτότυπο» αυτό γάμο βρήκε φανατικούς υποστηρικτές και απέσπασε μάλιστα, πάνω από  1.800 θετικά σχόλια!

Άκρως  ενθουσιασμένη από την νέα σελίδα που ανοίγει στη ζωή της η Τσεν ετοιμάζει  βαλίτσες  για το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο σκοπεύει να περάσει στην Αυστραλία.

Στο παρελθόν έχει καταγραφεί και άλλο «κρούσμα» στην Ολλανδία, όταν η Jennifer Hoes ερωτεύτηκε τον εαυτό της και τον παντρεύτηκε με όλες τις τιμές σε μια εκκλησία στο Haarlem το 2003.

Στη  νέα αυτή  "μόδα"  ο ξένος Τύπος προσπαθεί να κρατήσει επιφυλακτική στάση, καθώς... φοβάται την αλλοίωση με τον χρόνο, του παραδοσιακού προτύπου του γάμου,  που υποτίθεται ότι αποτελεί ένα υγιές μοντέλο διαβίωσης.
protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου