Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

LIVE: Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η εντεκάδα της ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Νασούτι, Μανωλάς, Ματέος, Γκερέιρο, Μίτσελ, Λαγός, Ντιόπ, Σκόκο, Μπαχά

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού.
Πάρντο, Μανιάτης, Μοδεστό, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ, Χολέμπας, Αβ. Παπαδόπουλος, Ριέρα

17:57
Περίπου 8 χιλ. κόσμος βρίσκεται πλέον στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου.

17:35
Και οι παίκτες των "ερυθρόλευκων" επιστρέφουν στα αποδυτήρια.

17:33
Η σειρά των παικτών του Ολυμπιακού να βγούν στον αγωνιστικό χώρο, που γνωρίζουν την αποθέωση. Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

17:30
Οι παίκτες της ΑΕΚ πατούν χορτάρι, στην πρώτη αναγνωριστική βόλτα πριν από το ζέσταμα και αποδοκιμάζονται.

17:26
Έφτασε και η αποστολή του Ολυμπιακού. Με διαφορά λίγων λεπτών, οι αποστολές των δύο ομάδων έφτασαν στο γήπεδο.

17:25:
Οι διαιτητές του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα.

17:23
Πριν από λίγο έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στο φαληρικό γήπεδο.
* Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ έχουν σημαντικές απουσίες. Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ραούλ Μπράβο (ανέτοιμος) και Τοροσίδη (τιμωρημένο), ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Φετφατζίδη. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων καλείται να βρει λύσεις στις απουσίες των τραυματιών Δέλλα, Μπλάνκο, Καράμπελα και Μάκου, ενώ εκτός είναι και ο Νταντόμο.
* Ο τεχνικός των Πειραιωτών αναμένεται να ξεκινήσει με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, τους Μανιάτη, Αβράαμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Χολέμπας στην άμυνα και τους Μοντεστό, Ιμπαγάσα στον άξονα. Ο Ριέρα θα βρίσκεται αριστερά, ο Μιραλάς δεξιά και ο Φουστέρ πίσω από τον Τζιμπούρ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοϊσές, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ριέρα, Τζεμπού.
* Με 4-4-2 αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Σάχα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Λαγός, Ματέος, Νασούτι και Μανωλάς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τετράδα της άμυνας. Αν τελικά προτιμηθεί ο Γεωργέας ή ο Γιάχιτς στα δεξιά, ο Μανωλάς είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως σέντερ μπακ. Αμυντικός χαφ διατηρείται ο Ντιοπ, με τους Μίτσελ και Καφέ να είναι οι δύο εσωτερικοί χαφ. Ο Γκερέιρο θα έχει το ρόλο του οργανωτή, ενώ ο Μπαχά θα παίξει κορυφή, με τον Σκόκο συμπαραστάτη σε ελεύθερο ρόλο.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζής, Αργυρίου, Γεωργέας, Ματέος, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Σκόκο, Μανωλάς, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Μίτσελ, Έντερ, Λεονάρντο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπερνς, Μπαχά.
Στον α' γύρο η ΑΕΚ είχε επικρατήσει εντός έδρας του Ολυμπιακού με 1-0, χάρις το τέρμα που είχε σημειώσει ο Ίσμαελ Μπλάνκο λίγο πριν την λήξη του αγώνα.
Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Οι “ερυθρόλευκους” θέλουν να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι και έτσι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. “Χαλάστρα” στους Πειραιώτες θέλει να κάνει η Ένωση και έτσι να... γιορτάσει την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου