Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Η Kim Kardashian, στα 31 της τα έχει κάνει όλα. Όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Έχει βγάλει δισεκατομμύρια, έχει γίνει διάσημη, έχει παντρευτεί για 72 μέρες,
έχει γυρίσει ερωτικό βίντεο, έχει έναν από τους πιο περιζήτητους 'boyfriends' και του αγοράζει Lamborghini για τα γεννέθλιά του την οποία παρέδωσε η ίδια!
Ο γνωστός rapper Kanye West, έγινε 35 Ιουνίων την Παρασκευή και στον κήπο του σπιτιού του βρήκε το πιο υπέροχο δώρο. Ακόμη κι αν εκείνος βρίσκεται στην Ιρλανδία για την περιοδεία του Watch The Throne, η καλή του του έστειλε το αμάξι πριν πάρει η ίδια το αεροπλάνο για να τον επισκευθεί. Μάλιστα θέλησε να του κάνει έκπληξη και να βγει μέσα από το δώρο της, τραβώντας τις σκηνές σε βίντεο.
Το αυτοκίνητο, με εντυπωσιακά οπίσθια όπως και η Kim είναι μία 2012 Lamborghini Aventador κόστους $400,000!!! Η Aventador LP700-4, λοιπόν, πιάνει το 0-60  σε 2.9 δευτερόλεπτα και φτάνει την ταχύτητα των 350 km/h. Αν η Kim δεν είναι η καλύτερη 'κοπέλα' τότε ποια είναι; Διερωτόμεθα!
Είναι τόσο μεγάλος ο έρωτάς της για τον Kanye άραγε; Προφανώς μιας και στον μπασκετμολίστα που παντρεύτηκε δεν έκανε τέτοια δώρα (ήταν και λίγο ξενέρωτος εδώ που τα λέμε). Ερώτηση νούμερο δύο: αγοράζεται ο έρωτας; Εκτός κι αν ο Kanye απαντήσει με κανένα μονόπετρο μεγαλύτερης αξίας!
Κλείνοντας το πόσο 'πολύτιμο' και cool κορίτσι είναι η Kim, θα παραθέσουμε την αντίδρασή της στο The Jimmy Kimmel show λίγες μέρες πριν, όταν το πολύτιμο δερμάτινό της φόρεμα άνοιξε μπροστά σε όλο το κοινό on and off camera! Η Kim δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει, ενώ μόνη της διακωμώδησε το σκηνικό, ανεβάζοντας το σπασμένο της φερμουάρ στο Twitter!

Πηγη:
queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου