Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Silver Alert: Χάθηκε κάλτσα με 7.000 ευρώ σε νοσοκομείο της Πάτρας!

Κάπως έτσι συνέβησαν τα πράγματα στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» μετά...
τον θάνατο ηλικιωμένου ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο έχοντας πάρει μαζί του όλες τις οικονομίες του τις οποίες είχε τοποθετήσει σε μία κάλτσα με την οποία... κοιμόταν μαζί στο κρεβάτι του πόνου!
Σύμφωνα με το dete.gr,o  ηλικιωμένος ήταν σε βαριά κατάσταση όμως δεν αποχωριζόταν με τίποτα... την κάλτσα με τον θησαυρό! Βέβαια ο «συγκάτοικός» του στο δωμάτιο (επίσης ασθενής) γνώριζε πολύ καλά το «μυστικό» του ηλικιωμένου, αφού ο μακαρίτης πλέον, τον είχε εμπιστευθεί.
Τον ηλικιωμένο ασθενή φρόντιζε μία αλλοδαπή νοσηλεύτρια. Πριν από μερικές ημέρες ο ηλικιωμένος απεβίωσε, όμως η κάλτσα με τις 7.000 ευρώ είχε εξαφανισθεί!
Και επειδή σίγουρα ο γέρος... δεν πήρε τα χρήματα μαζί του στον άλλον κόσμο, κάποιο «γήινο χέρι»... φρόντισε για την εξαφάνιση του ποσού! Το «μυστικό» διαδόθηκε στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, και όλοι αναζητούσαν τα λεφτά. Μάλιστα ο «συγκάτοικος» του αποβιώσαντος επιβεβαίωσε ότι όντως υπήρχε η κάλτσα με τις 7.000 ευρώ.
Κάποιοι υποψιάστηκαν την αποκλειστική νοσοκόμα, άλλοι άλλους συγγενείς και γνωστούς, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι τα λεφτά δεν βρέθηκαν ποτέ!

ΠΗΓΗ:kokoria.gr