Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

BINTEO: Η WIND ζητά «συγνώμη» που ακρωτηρίασε την Ελλάδα

Την οργή χιλιάδων πολιτών στο διαδίκτυο ξεσήκωσε διαφημιστικό της WIND που έδειχνε το χάρτη της Ελλάδας χωρίς τον Έβρο, την Κέρκυρα και όλα τα νησιά σχεδόν του Αιγαίου, ιδιαίτερα δε αυτά του Ανατολικού Αιγαίου.

Το εν λόγω διαφημιστικό σποτ υποτίθεται ότι αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρείας για να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στο θέμα των δασικών πυρκαγιών.
Ωστόσο, η ακρωτηριασμένη μας πατρίδα, όπως φαινόταν στο βίντεο, ευαισθητοποίησε τους πολίτες ενάντια στην εταιρεία.
Η κατακραυγή ήταν τόσο μεγάλη, που η WIND έσπευσε να κάνει το βίντεο στο youtube «private» δηλαδή «απόρρητο», ενώ ο διαχειριστής του λογαριασμού της WIND  απολογήθηκε με το παρακάτω σχόλιο:
«Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η λανθασμένη εικόνα και μέσα σε 5 λεπτά από την ώρα της αρχικής ανάρτησης το σχετικό βίντεο αφαιρέθηκε και σε λίγη ώρα θα ανέβει νέο βίντεο με τον σωστό χάρτη.
Αναφορικά με ενημερωτικό βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο κανάλι της εταιρείας μας στο YouTube η WIND δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αλλοιώσει το χάρτη της Ελλάδος, και ζητά συγνώμη για την αστοχία και την όποια αναστάτωση αυτή δημιούργησε.
Η λανθασμένη εικόνα και προβολή οφείλεται σε ημιτελή επεξεργασία χάρτη της Ελλάδας, ώστε να αναδειχθούν γραφιστικά τα σημεία της περιφέρειας όπου η εταιρεία μας στηρίζει εθελοντικές οργανώσεις δασοπυροσβεστών.»



Πηγη: tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου