Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο Γιώργος στην Πάτμο, με κουστωδία αστυνομικών, το ποδήλατο και το κανό

Βρήκε καταφύγιο στο Μαράθι, τους Αρκιούς και το Αγαθονήσι. Μαζί η γυναίκα του Άντα και...
τα δύο παιδιά τους


Με κουστωδία αστυνομικών ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει μετά τη Σάμο, τις διακοπές του στην Πάτμο. Μάλιστα η αστυνομική δύναμη που τον ακολουθεί ενισχύθηκε από την Αθήνα και την Πάρο! Στη Σάμο βρέθηκε με την ευκαιρία του «Συμποσίου της Σύμης» και μετά τη λήξη των εργασιών του μετέβη στην Πάτμο, όπου πολλοί φίλοι της οικογένεια διατηρούν μεγάλα παραδοσιακά σπίτια.

Στη Σάμο βρίσκονταν και πολλοί σοσιαλιστές ξένοι ηγέτες και ο Γιώργος δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού το Σεπτέμβριο θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μια και σκοπεύει να βρίσκεται στο προσκήνιο, ώστε να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αναλόγως φυσικά των εξελίξεων.



ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ

Μετά το «Συμπόσιο της Σύμης» στη Σάμο, ο Γιώργος, η Άντα, η Μαργαρίτα και ο Αντρίκος, επιβιβάσθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Σάμου και μέσα σε λίγη ώρα έφτασαν στην Πάτμο, ένα νησί που είναι ιδιαιτέρως αγαπητό στην οικογένεια Παπανδρέου και το οποίο επισκέπτονται συχνά πυκνά και τα αδέλφια του πρώην πρωθυπουργού. Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση φιλοξενίας από φιλικό του ζευγάρι που διατηρεί σπίτι στη Χώρα της Πάτμου.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές ήταν ξεχωριστές για τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος πέρασε πολλές ώρες με την οικογένειά του.

Μάλιστα, ενοικίασε ιστιοπλοϊκό, την «Υπαπαντή», προκειμένου να δει όλες τις ομορφιές του νησιού της Αποκάλυψης.

Επισκέφθηκε τα νησάκια γύρω από την Πάτμο, όπως το Μαράθι, τους Αρκιούς και το Αγαθονήσι και κολύμπησε με τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά σε ερημικές παραλίες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων. Για αυτό άλλωστε φρόντιζαν και οι αστυνομικοί που τον ακολουθούσαν, κάτι που ήταν ορατό και σχολιάστηκε από τους κατοίκους τόσο της Σάμου, όσο και της Πάτμου.

ΦΥΣΙΚΑ, είχε μαζί του το ποδήλατο και το κανό. Ξυπνούσε πρωί πρωί έπαιρνε το ποδήλατο και κατευθύνονταν σε παραλίες, συνοδευόμενος πάντα από την προσωπική του ασφάλεια. Στον όρμο Λάμπη απολάμβανε θαλασσινά εδέσματα, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί, στην ίδια περιοχή και το μοναδικό δάσος με τις κουμαριές.

Πηγη:
24ωρο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου