Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δημιουργήθηκε ο Σύλλογος Φίλων Βασίλη Καρρά


Μετά τον Στέλιο Καζαντζίδη και ο Βασίλης Καρράς απέκτησε το δικό του Σύλλογο με...
την επωνυμία “Σύλλογος Φίλων Βασίλη Καρρά”, γνωστός και ως Σ.ΦΙ.ΚΑ.
Στόχος του δεν είναι μόνο να ακολουθεί πιστά κάθε δραστηριότητα του δημοφιλούς καλλιτέχνη, αλλά να προσφέρει και φιλανθρωπικό έργο.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους. Η ιδέα ξεκίνησε από ένα μεγάλο θαυμαστή του Βασίλη Καρρά, τον Ζάχο Ραϊνάκη από το Ηράκλειο της Κρήτης.
Αρχικά, δημιούργησε μια σελίδα θαυμαστών στο facebook αλλά η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που μοιραία δημιουργήθηκε και η ιδέα σύστασης Συλλόγου Φίλων του λαϊκού μας τραγουδιστή.
Ακολούθησαν όλες οι διαδικασίες περί σύστασης Συλλόγων, όπως προβλέπεται από τους νόμους, κι έτσι υφίσταται ο Σ.ΦΙ.ΚΑ.
Το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο είναι το εξής:
Πρόεδρος: Ζάχος Ραϊνάκης
Αντιπρόεδρος: Τάσος Γιαννάκος
Γενικός γραμματέας: Μάνος Αντωνακάκης
Ειδικός γραμματέας: Γιάννης Χαιρέτης
Ταμίας: Μάνος Χαιρέτης
Υπεύθυνος βόρειας περιφέρειας: Βασίλης Παντελίδης
Υπεύθυνος νότιας περιφέρειας: Κων/νος Παρδάλης
Υπεύθυνος Κρήτης και νήσων: Γιώργος Χελιδονόπουλος
Εκπρόσωπος τύπου: Βαλάντης Τσιλινίκος
Υπεύθυνος σελίδων facebook και δαδικτύου: Μανώλης Σωτήρης
Διοικητικό μέλος 1: Γιώργος Δαριβιανάκης
Διοικητικό μέλος 2: Άρης Κλημαντήρης
Διοικητικό μέλος 3: Φώτης Τασούλης
Ο Βασίλης Καρράς ενημερώθηκε αμέσως για το γεγονός και -όπως ήταν αναμενόμενο- αποκρίθηκε κι έδωσε τις δικές του ευλογίες σε ένα τόσο σημαντικό για τον ίδιο τόλμημα.
Ο Σύλλογος, μάλιστα, δεν έχει τη φιλοσοφία -ως είθισται- των λεγόμενων φαν κλαμπ άλλων καλλιτεχνών, αφού έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Για παράδειγμα, έχουν δημιουργηθεί αρκετές τράπεζες αίματος σε πολλές περιοχές της Ελλάδος. Επίσης, φροντίζει να καλύπτει οικονομικά άπορες οικογένειες και όχι μόνο.
Σαφώς και αυτές οι ενέργειες θα γίνονται αντιληπτές από τον Βασίλη Καρρά και θα χαίρεται διπλά που χρησιμοποιείται το όνομα του σε τόσο σοβαρά γεγονότα.
Από την άλλη, είναι γνωστή η ευαίσθητη πλευρά του τραγουδιστή απέναντι σε τόσο λεπτά ζητήματα. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι και ο ίδιος έχει δημιουργήσει “Tο χωριό της Ειρήνης”.
Ο “Σύλλογος Φίλων Βασίλη Καρρά”, κάθε χρόνο διοργανώνει εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις όλων των μελών του με θέμα πάντοτε τον τραγουδιστή. Ειδικές βραδιές αφιερωμένες σε εκείνον, ενώ πάντα τον ακολουθούν σε κάθε του πρεμιέρα ή παρουσίαση νέας δισκογραφικής δουλειάς.

Πηγη:
thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου