Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Έσκισε τον πρωκτό του όταν έκατσε στο πιο λάθος σημείο

Αν ήξερε πόσο άσχημα θα εξελισσόταν η μέρα του,
ο 31χρονος πατέρας δεν θα έβγαινε ποτέ από το σπίτι του για να πάει με τις δύο κόρες του σε θεματικό πάρκο της Σουηδίας, όπου τα παιδιά μαθαίνουν να οδηγούν.



Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος δήλωσε σε τοπική εφημερίδα, από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται, την περασμένη Κυριακή αποφάσισε να πάει με τις δύο κόρες του, ηλικίας 2 και 4 ετών στο πάρκο Furuvik στην ανατολική Σουηδία. Τα κορίτσια διασκέδαζαν με τα αυτοκίνητα – μινιατούρες που διαθέτει το πάρκο και όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που η μικρότερη παραπονέθηκε ότι δεν έφτανε το γκάζι.


Τότε εκείνος, ως καλός πατέρας, αποφάσισε να ανέβει μαζί της σε ένα φορτηγάκι, και να κάτσει πίσω, ώστε αυτός να πατάει το γκάζι, αλλά να οδηγεί η μικρή. Το φορτηγάκι όμως είχε έναν όρθιο κοτσαδόρο που προεξείχε και τον οποίο ο 31χρονος δεν είδε, με αποτέλεσμα να κάτσει πάνω του με τόση φόρα, ώστε έσκισε όχι μόνο το τζιν παντελόνι που φορούσε, αλλά και τον πρωκτό του.






Αν και αιμορραγούσε, ο άντρας κατάφερε να σηκωθεί με τη βοήθεια ενός εργαζομένου στο πάρκο και να οδηγήσει επί 1,5 ώρα ώστε να επιστρέψει σπίτι του. Όταν έφτασε, είχε ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι είχε σκίσει το έντερό του, με αποτέλεσμα να πάθει δηλητηρίαση στο αίμα από τα βακτήρια που απελευθερώθηκαν.


Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και σε λίγες μέρες θα βγει από το νοσοκομείο.




ΠΗΓΗ:to-gamato.gr