Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Εμφυτεύματα στήθους σκότωσαν μητέρα τεσσάρων παιδιών

Τραγικό τέλος επεφύλασσε η μοίρα για μια μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία πέθανε από καρδιακή ανακοπή έπειτα από μια πολύ αποτυχημένη πλαστική στήθους.


Η Kerry Elia μισούσε το flat στήθος της, και κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει κάτι γι΄αυτό. Μετά από χρόνια οικονομιών, συγκέντρωσε 3.750 λίρες, και έκανε την πολυπόθητη πλαστική επέμβαση.

Ωστόσο τα καινούργια της στήθη που τόσο λάτρευε, άρχισαν σιγά σιγά να τη σκοτώνουν.

Δυο χρόνια μετά την εγχείρηση, η Kerry ανακάλυψε πως είχε φυματίωση. Οι γιατροί δεν κατάφεραν ν΄ανακαλύψουν την αιτία της μόλυνσης.

Ωστόσο μια εξήγηση ήταν πως η φυματίωση βρισκόταν σε «χειμερία νάρκη» μες τον οργανισμό της, μέχρι που έβαλε τα εμφυτεύματα τα οποία την «ξύπνησαν».

Τα πρώτα σοβαρά συμπτώματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους, με την Kerry να φτύνει αίμα. Με το που την είδαν οι γιατροί διαπίστωσαν πως η φυματίωση είχε προχωρήσει πολύ.

Της συνέστησαν ν΄αφαιρέσει αμέσως τα εμφυτεύματα, μιας και λόγω της μόλυνσης… έσκασαν μες το στήθος της!

Eκείνη όμως, δεν πτοήθηκε. Ένα χρόνο μετά, έκανε κι άλλη εγχείρηση προκειμένου να βάλει ξανά στήθος, το οποίο «έσκασε» για δεύτερη φορά.

Στο τέλος, από τις πολλές επεμβάσεις, η Kerry απέκτησε όγκο στο στήθος, ο οποίος δεν ήταν καρκίνος, αλλά… λοιμώδης ιστός.

Αποτέλεσμα; να δηλητηριαστεί το αίμα της και να πεθάνει, αφήνοντας πίσω της τέσσερα παιδιά, (21,19,15 και 6 ετών).

Μόνο στο τέλος της ζωής της κατάλαβε πως δεν άξιζε τόση ταλαιπωρία για μια ματαιοδοξία, μόνο που ήταν πλέον αργά.








Πηγη:
madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου