Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Στη φυλακή ο θείος που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του

Στις φυλακές οδηγήθηκε ένας 42χρονος επιχειρηματίας από χωριό της Λέσβου,
παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης 12 ετών χωρίς αναστολή επειδή ασελγούσε και βίαζε επί πέντε ολόκληρα χρόνια την ανήλικη εξ αγχιστείας....


ανιψιά του! Με την καταδίκη του αδίστακτου παιδεραστή έπεσε η αυλαία στο δράμα που βίωνε η οικογένεια της 22χρονης σήμερα κοπέλας, αλλά και η δική του, καθώς είναι σύζυγος της αδελφής του πατέρα του θύματος, με τον οποίο μάλιστα ήταν συνέταιροι! Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί όταν η ανήλικη τότε κοπέλα είχε αποκαλύψει στους γονείς της όσα υπέφερε στα χέρια του δράστη.

Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, ο «θείος» αρχικά ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού από το 2002 ως το 2005 και μετά την εξανάγκαζε σε ολοκληρωμένες ερωτικές πράξεις παρά τη θέλησή της. Όταν οι γονείς της ανήλικης του ζήτησαν εξηγήσεις, τους διαβεβαίωσε ότι δε θα ξανασυμβεί αλλά δεν τήρησε το λόγο του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έκανε ερωτικό δεσμό με την ανιψιά του με τη θέλησή της, όταν έκλεισε τα 16 της χρόνια. Ωστόσο, το δικαστήριο δε δέχθηκε τον ισχυρισμό του και τον καταδίκασε.

Πηγη:
trelokouneli.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου