Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

H Kristen Stewart κεράτωσε τον Robert Pattinson (δύο φορές)

Άρχισαν τα όργανα και για αυτό το χολιγουντιανό ζευγάρι.
Τι συμβαίνει εκεί πέρα στο Hollywood τελευταία; Έχουν ρίξει κάτι στο νερό; Τους ψεκάζουν; Περνάνε όλοι υπαρξιακές κρίσεις; Οι μισοί celebrities χωρίζουν και οι άλλοι μισοί απατούν τους συντρόφους τους. Θα μου πείτε, σπουδαία νέα, όλα αυτά συμβαίνουν «μόνο» εδώ και 50 χρόνια στο Hollywood. Ναι, σίγουρα, αλλά τους τελευταίους μήνες το κακό έχει παραγίνει.

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, στη λίστα με τους «άπιστους» του celebrity κόσμου ήρθε να προστεθεί και η Kristen Stewart. Ναι, η ίδια Stewart που έχει στο πλευρό της τον Robert Pattinson και ως ζευγάρι θεωρούνταν, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, ως ένα από τα πιο δεμένα και αγαπημένα της χολιγουντιανής σκηνής.
Η είδηση δεν είναι απλά μια φήμη κάποιας κίτρινης φυλλάδας που την εφηύρε για να πουλήσει και μετά από λίγο να τη διαψεύσει. Μεταδόθηκε από δύο πολύ αξιόπιστα έντυπα της Αμερικής, το People και το Us Weekly, το οποίο μάλιστα έχει και φωτογραφικές αποδείξεις.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, η 22χρονη Stewart απάτησε τον Robert με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Snow White & The Huntsman» στην οποία πρωταγωνιστούσε, τον 41χρονο Rupert Sanders. Και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές.
«Η Kristen έχει γίνει ράκος. Ήταν ένα λάθος και μια εντελώς εσφαλμένη κρίση από μέρους της. Δεν είχε παράλληλη σχέση με τον Rupert», αναφέρει μια πηγή στο περιοδικό People. «Ήταν απλώς ένα στιγμιαίο λάθος (σ.σ. γελάει όλη η Ελλάδα εδώ) που δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν είχε ποτέ σκοπό να βλάψει κανέναν. Είναι ένα καλό άτομο που πήρε μια λάθος απόφαση».
Μια άλλη πηγή αναφέρει στο Us Weekly πως ήταν παρών στις τρυφερές στιγμές μεταξύ Stewart και Sanders και ήταν εμφανές πως δεν χόρταινε ο ένας τον άλλον. Ο Sanders, εν τω μεταξύ, είναι παντρεμένος με την Βρετανίδα, και top model, Liberty Ross.
Καμία πλευρά δεν έχει απαντήσει ακόμη στα δημοσιεύματα, αν και αυτό που περιμένουν όλοι είναι η αντίδραση του Pattinson. Η οποία ίσως να μην είναι και η καλύτερη, δεδομένου του ότι πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει εμμέσως σε μια συνέντευξή του πως θα ήθελε να παντρευτεί την Kristen. Τρομερό timing.

ΠΗΓΗ:on-news.gr