Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Σοκάρει η ομολογία του "Δράκου της Πάρου": «Τη χτύπησα στα βράχια επειδή αντιστάθηκε!»

Σοκαριστική είναι η ομολογία του 21χρονου Πακιστανού, ο οποίος παραδέχτηκε πως ήταν αυτός που κακοποίησε άγρια την 15χρονη στην Πάρο.

Ο δράστης, με την κυνική του ομολογία έκανε τους αστυνομικούς να παγώσουν, αφού περιέγραψε την επίθεση λέγοντας τους:
«Την είδα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Πήγα κοντά της και προσπάθησα να της πάρω το κινητό. Αντιστάθηκε όμως και εκνευρίστηκα. Άρχισα να της χτυπώ το κεφάλι στα βράχια για να την κάνω να σταματήσει. Κάποια στιγμή σταμάτησε να κουνιέται. Της πήρα από τα χέρια το κινητό και μετά της έβγαλα τα ρούχα...»
Στη συνέχεια, και όσο η κοπέλα ήταν αναίσθητη, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το cyclades24, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, ο Δράκος της Πάρου οδηγήθηκε στη Σύρο, όπου στο λιμάνι, είχε συγκεντρωθεί κόσμος, αποδοκιμάζοντας τον έντονα.
Το παρόν, έδωσαν και μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ στη συνέχεια, ο δράστης καθώς και δυο ομοεθνείς του, οδηγήθηκαν με περιπολικό, στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Κυκλάδων, ώστε από εκεί να μεταβούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.
Πώς είναι στην υγεία της η 15χρονη μετά την άγρια επίθεση:
Την ίδια στιγμή,  η νεαρή κοπέλα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική, όπου και παραμένει διασωληνωμένη, μετά την άγρια επίθεση που υπέστη από τον 21χρονο Πακιστανό.

Πηγη:
star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου