Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Νέα "μόδα" θέλει γάμους σε νεκροταφεία!

Μια ολίγον... αγριευτική μόδα έχει ξεκινήσει τελευταία στις ΗΠΑ, καθώς τα νεκροταφεία δεν αποτελούν μόνο την τελευταία κατοικία των ανθρώπων, αλλά και τόπο τέλεσης άλλων μυστηρίων, όπως είναι ο γάμος.


«Πού αλλού θα βρει κανείς τόσο πράσινο στο Μανχάταν;» είναι ένα από τα επιχειρήματα εκείνων που διοργανώνουν γάμους στο Marble Cemetery της Νέας Υόρκης. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, τα νέα ζευγάρια συμφωνούν με αυτή την άποψη και επιδιώκουν ο γάμος τους να γίνει στις απέραντες εκτάσεις με γκαζόν, κι ας βρίσκονται αυτές πάνω από τάφους.

Το έτερο επιχείρημα που έχει κάνει πλούσιους τους τελετάρχες του είδους είναι ότι αρκετά ζευγάρια θέλουν ο χώρος του γάμου τους να τους μείνει αξέχαστος. Και είναι βέβαιο πως ένας γάμος σε νεκροταφείο οπωσδήποτε μένει αξέχαστος.

Η «όαση πρασίνου», όπως αποκαλείται το Marble Cemetery, χρεώνει περίπου 2.500 δολάρια για κάθε γαμήλια τελετή. Στο εν λόγω κοιμητήριο τους τελευταίους μήνες έχουν τελεστεί τέσσερις γάμοι, μια επίδειξη μόδας της Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ, μια φωτογράφηση για τη «Vogue», αλλά και γυρίσματα κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών.

Μέχρι στιγμής εξήντα μεγάλα νεκροταφεία στις ΗΠΑ έχουν ανοίξει τις πύλες τους για να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις πέραν των... συνηθισμένων. Οσο για τα κέρδη, αυτά διατίθενται κυρίως για τη συντήρηση των χώρων.

Πηγη:
madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου