Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αυτοκτόνησε όταν είδε τι έγραψε η κοπέλα του στο facebook!

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 30χρονος Ιταλός από την Πάντοβα όταν η κοπέλα του έγραψε στο προφίλ της στο Facebook ότι...είναι «single».

Οι δύο τους ήταν μαζί αρκετά χρόνια και έδειχναν στο φιλικό τους περιβάλλον ότι ήταν ευτυχισμένοι, παρά τις λίγες φυσιολογικές διαφωνίες στο πλαίσιο μιας σχέσης.



Όταν όμως η νεαρή σύντροφος του 30χρονου αποφάσισε ότι ήθελε να χωρίσει γράφοντας στο προφίλ της στο Facebook ότι πλέον είναι «single» εκείνος δεν το άντεξε. Πήρε λοιπόν το τουφέκι από τη συλλογή του νεκρού πατέρα του, όταν η μητέρα του με την οποία έμενε έλειπε από το σπίτι, πήγε στην αποθήκη και αυτοκτόνησε. 

Ο 30χρονος ζούσε μια ήσυχη ζωή όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του, αλλά λίγες ημέρες πριν το τραγικό περιστατικό είχε δείξει κάποια ανησυχητικά σημάδια. Προφανώς ήταν φανατικός χρήστης του Facebook μέσω του οποίου ξεσπούσε ζητώντας ίσως συμπαράσταση ή βοήθεια από τους φίλους του, μια και την τελευταία εβδομάδα είχε γράψει φράσεις όπως «δεν αντέχω άλλο», «νιώθω μόνος», που πρόδιδαν την ψυχολογική του κατάσταση. Όπως φαίνεται όμως οι εικονικοί ή πραγματικοί φίλοι του δεν έδωσαν σημασία στις φράσεις του...

Ήταν μέσα στη ζωντάνια, αστειευόταν πάντα. Είχε χάσει τον πατέρα του μικρός και η μητέρα του ζούσε αποκλειστικά για εκείνον. Ήταν πολύ εργατικός και καλό παιδί, δήλωσε η μητέρα ενός φίλου του 30χρονου στην εφημερίδα Il Messaggero.

Το τραγικό περιστατικό αυτό θυμίζει την περίπτωση του 16χρονου μοντέλου Gabrielle Joseph από την Βρετανία που ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι θα αυτοκτονήσει επειδή ένα αγόρι ακύρωσε το ραντεβού τους για σινεμά μέσω μηνύματος στο κινητό της. Η πανέμορφη Gabrielle δεν άντεξε αυτό που η ίδια αντιλήφθηκε ως απόρριψη και αφού έγραψε στο προφίλ της «απόψε θα αυτοκτονήσω», πήγε στο κοντινότερο σιδηροδρομικό σταθμό κι έπεσε στις ράγες


Πηγη:
kokoria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου