Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ο βιος και η πολιτεία του πρώην επικεφαλή της Hellas Power

Πολυτελή ζωή με προκλητικές εξόδους σε νυχτερινά κέντρα όπου έκανε υπέρογκους λογαριασμούς, ταξίδια στις Μπαχάμες και τη Μύκονο με ιδιωτικό τζετ και πολυτελή σκάφη διήγε ο Βασίλης Μηλιώνης,
ο οποίος προφυλακίστηκε για την πολύκροτη υπόθεση των εταιριών Energa και Hellas Power, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο 6ος κατηγορούμενος Νίκος Δεκόλης.

Παρά τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, πάντως, ο Βασίλης Μηλιώνης συνέχισε την κοσμική ζωή του, με ταξίδια στις Μπαχάμες το Μαϊάμι και τη Μύκονο, χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις του ιδιωτικά τζετ και πολυτελέστατα σκάφη.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Real News βλέπετε τον νεόκοπο επιχειρηματία να διάγει την μεγάλη ζωή σε κοσμικά θέρετρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Συντροφιά με την playmate Σύλβια Παπαδάκη και τους φίλους του, ολοκλήρωνε  το σκηνικό της χλιδάτης ζωής του, με πανάκριβες σαμπάνιες, πούρα, και διασκέδαση χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

Το lifestyle του θύμιζε μεγιστάνα και θεωρείτο από τους καλύτερους πελάτες των νυχτερινών κέντρων. Μάλιστα όπως αναφέρει, το Πρώτο Θέμα, μια βραδιά στα μπουζούκια, μόνο για λουλούδια ξόδεψε 80.000 ευρώ!

Ο Βασίλης Μηλιώνης έδειχνε να μην νοιάζεται για τις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Χθες, όμως, ανακριτής και εισαγγελέας έβαλαν στοπ στη μεγάλη ζωή.

Ο επιχειρηματίας ήταν ο 5ος κατηγορούμενος που πήρε το δρόμο για τις φυλακές. Όλοι τους, κατά το κατηγορητήριο, εκτιμάται ότι προκάλεσαν ζημιά στο δημόσιο ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ. Το βαρύ κατηγορητήριο αναφέρει ότι οι δυο εταιρίες εισέπρατταν το αντίτιμο του ρεύματος και το χαράτσι ακινήτων από τους καταναλωτές αλλά τα χρήματα αντί να μπαίνουν στα δημόσια ταμεία «ταξίδευαν» στο εξωτερικό και ίσως στην καλοπέραση του Βασίλη  Μηλιώνη.

Πηγη:
madata.gr