Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Κριστιάνο Ρονάλντο – Υπόθεση βιασμού: «Το DNA ήταν του Πορτογάλου»

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, διέρρευσαν κάποια e-mail από την υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μπει σε “μπελάδες” το περασμένο έτος, για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα, το 2009.
Το βίντεο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό!
Ο Πορτογάλος επιθετικός αντιμετώπισε κατηγορίες βιασμού από την Κάθριν Μαγιόρκα, αλλά τελικά δεν διώχθηκε ποινικά. Η υπόθεση μεταφέρθηκε από το πολιτειακό δικαστήριο της Νεβάδα σε Ομοσπονδιακό. Η αστυνομική έρευνα διήρκεσε αρκετούς μήνες, πριν η υπόθεση μπει στο… συρτάρι.
Κριστιάνο Ρονάλντο: Aποσύρθηκε η εις βάρος του καταγγελία για βιασμό!
Δημοσίευμα της “Sun” όμως αναφέρει πως σε μια σειρά από e-mail που αντάλλαξε η αστυνομία του Λας Βέγκας με τους κατήγορους -κατά τη διάρκεια της έρευνας- και τα οποία διέρρευσαν, ένας ντέτεκτιβ έγραψε ότι το DNA που βρέθηκε ταιριάζει με αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού από τον Ρονάλντο!
Να θυμίσουμε ότι oι Αρχές της Νεβάδα είχαν εκδώσει ένταλμα για τη λήψη DNA του Πορτογάλου στην Ιταλία, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ταιριάζει με εκείνο που βρέθηκε στο φόρεμα της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό.
Έσπασε τη… σιωπή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Η απάντηση στις κατηγορίες για βιασμό
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αρνηθεί τις συγκεκριμένες κατηγορίες, ενώ χτες βράδυ -μετά και από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα- οι νομικοί του εκπρόσωποι επικαλέστηκαν μια παλιά δήλωση του δικηγόρου του Πορτογάλου στις ΗΠΑ, που είχε τονίσει: “Ο κ. Ρονάλντο υποστήριξε ότι αυτό που συνέβη στο Λας Βέγκας το 2009 ήταν συναινετικό και έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι βρέθηκε το DNA του, ούτε ότι η αστυνομία θα έκανε αυτό το πολύ τυπικό αίτημα στο πλαίσιο της έρευνάς του”.