Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

H Kate, o πρίγκιπας και το see thru φόρεμα!

 
Το 2002  μια νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου St Andrews φόρεσε ένα αποκαλυπτικό μεταξωτό φόρεμα αξίας 30 λιρών, το οποίο μια νέα και άσημη σχεδιάστρια είχε δημιουργήσει για ένα φιλανθρωπικό  σόου μόδας.


Οχτώ χρόνια αργότερα, η νεαρή αυτή φοιτήτρια δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά της όνειρα ότι εκείνο το φουστανάκι θα την έκανε μια μέρα πριγκίπισσα της Αγγλίας!

Ήταν σε εκείνο το σόου μόδας στο St Andrews που ο πρίγκιπας  William είδε για πρώτη φορά την Kate Middleton και θαμπώθηκε από τα καλή της.

Όλοι όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι κάνουν λόγο για κεραυνοβόλο έρωτα. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να αντισταθεί ο νεαρός πρίγκιπας στις θεϊκές αυτές καμπύλες κάτω από το αραχνοΰφαντο φόρεμα;

Ο πρίγκιπας είχε πληρώσει 200 λίρες για να καθίσει στην πρώτη σειρά στο σόου  και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με την μελαχρινή καλλονή με τα ατελείωτα πόδια!

Αμέσως μετά την επίδειξη, το φόρεμα επιστράφηκε στην φοιτήτριας σχεδίου μόδας, Charlotte Todd, η οποία το άφησε για δέκα χρόνια στη σοφίτα της μαμάς της.

Μόλις όμως η Charlotte άκουσε τα νέα του γάμου το μυαλό της πήγε κατευθείαν σε εκείνο το φορεματάκι που είχε ξεχασμένο για χρόνια.

«Αυτό το φόρεμα είναι κομμάτι της ιστορίας, η στιγμή που ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε την Kate», είπε η Todd γεμάτη περηφάνεια.

Πολλοί είναι τώρα αυτοί που εκτιμούν ότι η τιμή του φορέματος θα εκτοξευτεί πολύ σύντομα στα ύψη.

«Υποθέτω ότι θα μπορούσα να το πουλήσω γύρω στις 10.000 λίρες τώρα αλλά αν με το πέρασμα των χρόνων η Kate γίνει βασίλισσα τότε η τιμή του θα φτάσει τις 100.000», είπε ενθουσιασμένη η σχεδιάστρια.

Η Charlotte Todd δεν έγινε ποτέ η σχεδιάστρια μόδας που ονειρευόταν όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια. Σήμερα δουλεύει σε ένα ενυδρείο και ελπίζει ότι μια μέρα θα δει το φόρεμά της σε κάποιο μουσείο, στη θέση που του αρμόζει, όπως όλα τα ονειρικά φορέματα της πριγκίπισσας Νταιάνα.




 protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου