Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ροζ σκάνδαλο για το Νίκο Μίχα εν ώρα υπηρεσίας;

Κάλεσε «κουνελάκια» στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Ο Νίκος Μίχας έγινε γνωστός με την συμμετοχή του στο ριάλιτι Fame Story και μέχρι πρότινος ήταν παρτενέρ της Κατερίνας Στικούδη στο «Just the 2 of us».
Επίσης υπηρετούσε στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με την ειδικότητα του τραυματιοφορέα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Νίκος Μίχας μαζί με συναδέλφους που είχαν βάρδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα διαφορετικό πριβέ πάρτι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατίας προσκάλεσαν δύο «κουνελάκια» εκ Ρωσίας για να ανέβει το κέφι τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Για το θέμα έχει διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να διερευνηθεί αν το πάρτι έγινε, και αν ο Νίκος Μίχας, που υπηρετεί εκεί έχει κάποια εμπλοκή στην καυτή βραδιά.

Ο ίδιος είπε:

«Αν μου δινόταν η ευκαιρία και δεν εξέθετα τους υπόλοιπους θα έκανα ένα τέτοιο πάρτι. Αλλά επειδή δε γίνεται , δεν έκανα. Αυτό που συνέβη ήταν ένα πάρτι μόνο με τους συναδέλφους. Παίξαμε κιθαρούλες τραγουδήσαμε κάναμε γιορτούλα.. Έχω βγάλει το προφίλ του κακού παιδιού, δεν φταίω εγώ όμως, είμαι καλό παιδί».

Το σκάνδαλο έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνα Ευάγγελο Βενιζέλο και το επιτελείο του ΓΕΣ, που πλέον ερευνά την υπόθεση.

newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου