Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Εταιρεία του Κοντομηνά εξαγόραζε εκτάσεις στα Σκόπια για ανέγερση ξενοδοχείου


Εταιρεία του Κοντομηνά εξαγόραζε εκτάσεις στα Σκόπια για ανέγερση ξενοδοχείου
Εταιρεία του Δημήτρη Κοντομηνά εξαγόραζε από το δημόσιο των Σκοπίων δύο εκτάσεις οικοδομήσιμης γης στο κέντρο της πόλης για ανέγερση ξενοδοχείου και κτιρίου, στο οποίο θα στεγάζονται υπηρεσίες των Σκοπίων, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Στα 6.300 τετραγωνικά μέτρα ανέρχεται η έκταση και των δύο οικοπέδων και η εξαγορά τους γίνεται μέσω δημοπρασίας, στην οποία πλειοδότης είναι η θυγατρική του Δ. Κοντομηνά στην ΠΓΔΜ «DC Prime Properties SA», έναντι ποσού 630.000 ευρώ.
Η εταιρεία αυτή ήταν η μοναδική που συμμετείχε στη δημοπρασία που διεξήχθη πριν μερικές ημέρες στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΓΔΜ.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, στο ένα οικόπεδο θα κατασκευασθεί ξενοδοχείο σε συνεργασία με την αλυσίδα «Marriot», ενώ στο δεύτερο οικόπεδο θα ανεγερθεί κτίριο, στο οποίο θα στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου των Σκοπίων και μεγάλο μέρος του κόστους κατασκευής του θα χρηματοδοτηθεί από την εταιρεία του Έλληνα επιχειρηματία.
Επίσης, η ελληνική εταιρεία οφείλει να εξαγοράσει επιπρόσθετα 514 τετραγωνικά μέτρα που ανήκουν σε ιδιώτη. Η εταιρεία υποχρεούται να ολοκληρώσει τις εν λόγω κατασκευές το αργότερο σε έξι χρόνια από τη στιγμή εξασφάλισης άδειας κατασκευής, αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα. Οι δύο αυτές εκτάσεις οικοδομήσιμης γης βρίσκονται στα όρια της κεντρικής πλατείας των Σκοπίων.


tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου