Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Έτοιμος ο Ρεχάγκελ να διαδεχθεί τον Μάγκατ στη Σάλκε

Θα ξαναβρεθούν Ρεχάγκελ και Χαριστέας; Η διοίκηση της Σάλκε είχε αποφασίσει να κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι στον πάγκο τον Φέλιξ Μάγκατ, πριν του δώσει οριστικά τα... παπούτσια στο χέρι. Όμως η πίεση των οπαδών είναι έντονη και όλα δείχνουν ότι στη συνεδρίαση του ΔΣ της Τετάρτης,
όπου θα είναι παρών και ο ίδιος ο Μάγκατ, θα ανακοινωθεί η απόλυσή του, με τον «δικό μας» Ότο Ρεχάγκελ να αναλαμβάνει καθόκοντα υπηρεσιακού προπονητή.
Θα ξαναβρεθούν Ρεχάγκελ και Χαριστέας; Ο 57χρονος Γερμανός κόουτς επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, μιλώντας στην Bild, ενώ για τη συνάντηση της Τετάρτης συμπλήρωσε: "Είμαι περίεργος τι θέλουν να μου πουν. Δεν έχω κάνει κάτι κακό. Με κατηγορούν για κακές μετεγγραφές το χειμώνα. Εγώ ξέρω ότι το Σάββατο αν δεν ήταν ο Χαριστέας, που τόση κριτική του έχετε ασκήσει, δεν θα είχαμε κερδίσει τη Φρανκφούρτη".

Η άρνησή του να λύσει από κοινού το συμβόλαιό του είναι ο λόγος που η σάλκε καθυστερούσε να πάρει την απόφαση της απόλυσής του. Ο Μάγκατ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, με απολαβές 6 εκατομμυρίων ετησίως. Η αποζημίωση για να τον διώξει θα στοιχίσει στη διοίκηση (στην καλύτερη περίπτωση) 8 εκατομμύρια.

Έτοιμος ο Ρεχάγκελ

Αν οριστικοποιηθεί η απομάκρυνση του Μάγκατ, ρόλο υπηρεσιακού, για τους επόμενους δύο μήνες, θα αναλάβει ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο προπονητής που οδήγησε την Ελλάδα στη μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία της είναι από την Παρασκευή στο Γκελζενκίρχεν και είναι έτοιμος ακόμα και να προπονήσει την ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης.

Στη Σάλκε θα βρει δύο παλιούς του γνώριμους από την Εθνική, τον Άγγελο Χαριστέα και τον Βασίλη Πλιάτσικα, όπως και το Κυριάκο Παπαδόπουλο. Και φυσικά θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει τουλάχιστον ένα τίτλο, αφού η ομάδα είναι στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ προκρίθηκε στα προημιτελικα του Τσάμπιονς Λιγκ.


enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου