Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Champions League: Δύσκολες αποστολές για τους φιλοξενούμενους

Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα στους αποψινούς επαναληπτικούς της φάσης των «16» του Champions League καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φύγει ισόπαλη με 0-0 από τη Μασσαλία στο πρώτο παιχνίδι,
όπου αντιμετώπισε τη Μαρσέιγ, ενώ η Μπάγερν Μονάχου είχε επικρατήσει με 1-0 της Ίντερ στο Μιλάνο.
Με κάποιον άλλο αντίπαλο η «λευκή» ισοπαλία ίσως έδινε και πλεονέκτημα στη Μαρσέιγ σε έναν επαναληπτικό τέτοιου επιπέδου. Παρόλα αυτά, κόντρα στην υπερέμπειρη Γιουνάιτεντ του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον η αποστολή της στο Ολντ Τράφορντ δείχνει κυριολεκτικά σχεδόν καταδικασμένη να αποτύχει.
Βέβαια, οι Γάλλοι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους όλες τους τις πιθανότητες, αφού όπως είχε δηλώσει και ο προπονητής τους, Ντιντιέ Ντεσάμπ, η ευρωπαϊκή επιτυχία αποτελεί φέτος το μεγαλύτερό τους κίνητρο.
Τεράστιο κίνητρο αποτελεί και για τη Μπάγερν η ευρωπαϊκή καταξίωση, αφού μετά από μια απογοητευτική σεζόν φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις, ξέμειναν νωρίς από κάθε στόχο στη Γερμανία.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, έχουν μεγάλο προβάδισμα κόντρα στην Ίντερ, όχι μόνο λόγω της νίκης τους στο «Τζουζέπε Μεάτσα», αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι οι «νερατζούρι» πηγαίνουν κυριολεκτικά μισοί στο Μόναχο. Πιο συγκεκριμένα, αποκλείεται να αγωνιστεί ο Βάλτερ Σάμιουελ και Ντιέγκο Μιλίτο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι επίσης οι Λούσιο και Καμπιάσο.


naftemporiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου