Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ψάχνουν την άκρη στην υπόθεση της 15χρονης Στέλλας


Ψάχνουν την άκρη στην υπόθεση της 15χρονης Στέλλας

Την άκρη του νήματος ψάχνουν να βρουν οι αστυνομικές αρχές στην περίεργη υπόθεση του θανάτου της 15χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη,
την Κυριακή του Πάσχα, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η υπόθεση χωρίστηκε από την αρχή σε δυο περιόδους: η πρώτη αφορά την έρευνα για τον χρόνο που μεσολάβησε από την ώρα που συναντήθηκε η παρέα μέχρι την ώρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 16χρονη και η δεύτερη την έρευνα για τον χρόνο που παρέμεινε στο νοσοκομείο.

Γρήγορα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι υπήρχε και ένα ακόμα χρονικό διάστημα που απαιτούσε διαλεύκανση: Το κενό μιας και πλέον ώρας, από τις τρεις περίπου τα ξημερώματα έως τις 4:30 που γιατρός στο νοσοκομείο παρέλαβε το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με βάση το υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικές αρχές, η ποσότητα οινοπνεύματος που κατανάλωσε το άτυχο κορίτσι, δεν έγινε σε κανένα κατάστημα αλλά σε άλλο χώρο.

Ολοκληρώθηκε η  ΕΔΕ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Εντωμεταξύ, ολοκληρώθηκε ΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα αναφέρεται ότι όλα έγιναν σωστά για την αντιμετώπιση του περιστατικού και ότι ευθύνες καταλογίζονται μόνο ως προς το σκέλος που αφορά τη μη έγκαιρη ενημέρωση της οικογένειας του παιδιού.

Πάντως, αίσθηση προκαλούν τα ανεπίσημα στοιχεία που δίνει ο διοικητής του νοσοκομείου και αφορούν τη μεταφορά ανηλίκων στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα σε κατάσταση οξείας μέθης.

Σύμφωνα με τον κ. Γ. Μοσχοβάκη το τελευταίο εξάμηνο φέρεται να προσφέρθηκε για το λόγο αυτό ιατρική φροντίδα σε 25 παιδιά, ηλικίας από 13 έως και 17 ετών.
 Ρεθυμνιώτικα Νέα


madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου