Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Υποβιβάζεται ο Ηρακλής


Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής και ο Γηραιός υποβιβάζεται στη Football League. Μένει στη Super League o Πανιώνιος.

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής, όπερ σημαίνει πως ο Γηραιός δεν παίρνει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία (football league). Μένει στη μεγάλη κατηγορία ο Πανιώνιος. Πλέον αναμένεται η εκδίκαση της προσφυγής της Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου η διοργανώτρια αρχή θα εισηγηθεί να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης και να μην ανέβει μία επιπλέον ομάδα της Football League, όπως αναφέρει ο κανονισμός. Στην εκδίκαση έχει ζητήσει να παρέμβει και η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής.
Αναλυτικά:
"Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
2. Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3. Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League". 



contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου