Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης Live

Ενημερωθείτε live για την εξέλιξη του επαναληπτικού ημιτελικού του Champions League μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νου". Οι ενδεκάδες.




24ο λεπτό: Κόρνερ από δεξιά, ο Μπουσκέτς μόνος του στην "καρδιά" της άμυνας της Ρεάλ, η κεφαλιά του στην αγκαλιά του Κασίγιας
12ο λεπτό: Χωρίς δράση τα πρώτα λεπτά, με μόλις 1 (κακό) σουτ του Ινιέστα και πίεση της Ρεάλ σε όλο το γήπεδο. Η κατοχή της μπάλας στο 46-54, με τους Καταλανούς να απειλούν με αντεπιθέσεις.
21:45 Εναρξη του αγώνα, κάτω από μία επιβλητική χορεογραφία στις εξέδρες...
21:41 Η καλύτερη ευχή πριν το ντέρμπι, από τον διαιτητή του πρώτου ημιτελικού, Βόλφγκανγκ Σταρκ: "Εύχομαι καλή τύχη στους διαιτητές".
21:40 Από τη μία, στους τελευταίους 5 ημιτελικούς της Ρεάλ στη διοργάνωση, οι "μερέγκες" έχουν νικήσει εκτός έδρας μόλις μία φορά. Την Μπαρτσελόνα το 2001-2002 με 2-0 στο "Καμπ Νου". Από την άλλη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο ίδιο γήπεδο έχει ρεκόρ 7-3-0 ως παίκτης και 3-0-0 ως προπονητής. Η ώρα πλησιάζει...
21:35 Η διαφορά εμπειρίας στις ενδεκάδες διαφαίνεται και σε επίπεδο el clasico. Οι Καταλανοί έχουν αγωνιστεί συνολικά σε 126 ντέρμπι, οι Καστιγιάνοι σε 72. Η διαφορά των 54 αγώνων είναι η μεγαλύτερη από το 1999.
21:33 Τα στατιστικά των 3 el clasico της πρόσφατης σειράς: Σουτ στην εστία 13-12, κόρνερ 13-13, φάουλ 58-64, κατοχή 72%-28%.
21:29 Η αναγγελία του ονόματος του Ερίκ Αμπιντάλ συνοδεύτηκε από επευφημίες των φίλων της Μπαρτσελόνα.
21:19 Η πρόκριση στον τελικό του Champions League ισοδυναμεί με δόξα, αίγλη, πανηγυρισμούς, χαρά, ικανοποίηση, αλλά και με 5.600.000 ευρώ. Το φαβορί από αυτό το ζευγάρι, η Μπαρτσελόνα, έχει ήδη αποκομίσει 21.400.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα από την τηλεόραση και τους χορηγούς. Εάν δε, κατακτήσει το τρόπαιο, θα κερδίσει ακόμη 9.000.000 ευρώ.
21:07 Μερικά στατιστικά ακόμη: Στα προηγούμενα 4 el clasico οι παίκτες της Μπαρτσελόνα άλλαξαν 2.820 φορές την μπάλα, ενώ οι συνάδελφοί τους της Ρεάλ 706 φορές. Επίσης, στα 17 el clasico που διεξήχθησαν Μάιο, η Μπαρτσελόνα μετρά 9 νίκες, η Ρεάλ 6 και άλλα 6 ντέρμπι έληξαν ισόπαλα.
21:04 Οι 22 βασικοί του el clasico συγκεντρώνουν 1.139 παιχνίδια εμπειρίας στο Champions League. Αυτή η επίδοση είναι η 2η υψηλότερο στον θεσμό μετά τον φετινό αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στα προημιτελικά, με 1.266 παιχνίδια.
20:57 Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι επιλογές του Μουρίνιο, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα παρακολουθήσει το ματς από το ξενοδοχείο και θα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους συνεργάτες του. Ο Πορτογάλος δεν θα παίξει με 3 αμυντικούς μέσους, αφού κυνηγά 2 γκολ και έτσι έβαλε τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην ενδεκάδα αφήνοντας αναντικατάστατο το κενό του Πέπε. Ο τιμωρημένος Σέρχιο Ράμος δίνει τη θέση του στον επανακάμψαντα από τιμωρία Ρικάρντο Κάρβάλιο στα στόπερ και η μεγαλύτερη έκπληξη προέρχεται από το... κέντρο εργασιών της ομάδας, με τον Μεσούτ Οζίλ να μένει στον πάγκο και τον Κακά να παίρνει την ευκαιρία που επιζητούσε τόσον καιρό, έστω κι αν το παιχνίδι είναι πιθανό να καταδικάσει την καριέρα του στη Ρεάλ.


20:52 Ρίχνοντας μία ματιά στις ενδεκάδες, βλέπουμε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν άλλαξε και πολλά πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Η αποθεραπεία του Αντρές Ινιέστα τον έφερε ξανά στην ενδεκάδα, στη θέση του Κεϊτά, με τον Κάρλες Πουγιόλ να αναπληρώνει ξανά το κενό των αριστερών μπακ και τον Χαβιέρ Μαστσεράνο το κενό του... Πουγιόλ στα στόπερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ βρίσκεται στον πάγκο, αλλά φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να βγάλει ολόκληρο το ματς και με μία προπόνηση στην πλάτη του ίσως να μην παίξει ούτε λεπτό. Κατά τα άλλα, τακτικές και πλάνα είναι τα γνωστά για τους Καταλανούς.
20:42 Η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Αλόνσο, Ντιαρά, ντι Μαρία, Κακά, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν
20:39 Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Αλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια
20:30 Ο καιρός δεν είναι ο καλύτερος δυνατός στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, αφού τα σύννεφα έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και ανά περιόδους βρέχει.

20:27 Η αγωνιστική αποστολή της Ρεάλ έφτασε στο γήπεδο προ ολίγου. Η διοικητική αποστολή της ομάδας βρίσκεται στη Βαρκελόνη από το πρωί. Στο καθιερωμένο γεύμα που παρέθεσαν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, μάλιστα, οι Φλορεντίνο Πέρεθ και Χόρχε Βαλδάνο αποδοκιμάστηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παράγοντες των 2 ομάδων που θα δουν από το γήπεδο το ματς θα είναι κατά 17 άτομα λιγότερο σε σχέση με το πρώτο στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".
20:17 Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέρει η... τοποθεσία από την οποία θα παρακολουθήσει το παιχνίδι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου είναι η μία εκδοχή, η σουίτα του γηπέδου μία δεύτερη, ενώ από τον κάλαθο των απλύτων στα αποδυτήρια είναι μία τρίτη που είχε εφαρμόσει παλαιότερα, σε παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου που ήταν ξανά τιμωρημένος. Ο ίδιος, πάντως, θέλει από τις εξέδρες.
20:09 Αφετέρου, όρισε ως διαιτητή τον Φρανκ ντε Μπλέκερε, τον Βέλγο διαιτητή που κατάφερε να αδικήσει και τον Ζοζέ Μουρίνιο και την Μπαρτσελόνα στον αντίστοιχο επαναληπτικό ημιτελικό του θεσμού την περσινή χρονιά. Την Ιντερ με την αποβολή του Τιάγκο Μότα στο "θέατρο" του Σέρχιο Μπουσκέτς, τους Καταλανούς στο γκολ του Μπόγιαν Κρκιτς στο 92' που ακύρωσε για ανύπαρκτο χέρι, ένα τέρμα που θα έδινε την πρόκριση στους "μπλαουγκράνα". Θυμηθείτε εδώ...
20:07 Η παρέμβαση της UEFA δε, σε αυτήν την διαμάχη, ήταν εξίσου κωμική. Αφενός δεν ασχολήθηκε με τις εκατέρωθεν βαρύγδουπες καταγγελίες, επιβάλλοντας με τον τρόπο της τη σοβαρότητα που απαιτείται σε ένα τέτοιο επίπεδο από 2 "κολοσσούς" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

20:00 Απαράδεκτα πράγματα. Το σχίσμα στο ισπανικό ποδόσφαιρο βαθαίνει και η κατάσταση πλέον χρήζει παρέμβασης της UEFA. Η κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που για πρώτη φορά μετά τα προηγούμενα 4 φετινά el clasico, ο Σάντρο Ροσέλ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, οι 2 πρόεδροι των ομάδων, δεν βγήκαν μαζί φωτογραφία! Αίσχος...

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα:

Βίκτορ Βαλντές, Κάρλες Πουγιόλ, Ντάνι Αλβες, Γεράρδ Πικέ, Τσάβι, Χαβιέρ Ματσεράνο, Σέρχιο Μπούσκετς, Νταβίντ Βίγια, Λιονέλ Μέσι, Αντρές Ινιέστα, Πέδρο

Ρεάλ Μαδρίτης:

Ικερ Κασίγιας, Μαρσέλο, Ραούλ Αλμπιόλ, Αλβάρο Αρμπελόα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ανχελ ντι Μαρία, Τσάμπι Αλόνσο, Λασανά Ντιαρά, Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκονσάλο Iγκουαΐν
  • Το film του αγώνα

  • 13'Κίτρινη κάρτα ο Καρβάλιο


contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου