Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πέταξε τα ναρκωτικά και βούτηξε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε την Κυριακή ένας 29χρονος από την Ξυλοφάγου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών...
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου στις 6:30 το απόγευμα την Κυριακή ανέκοψαν για έρευνα, σε χώρο στάθμευση στην Αγία Νάπα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας και την ώρα που τα μέλη της ΥΚΑΝ πληροφόρησαν τον 29χρονο ότι θα τον υπέβαλλαν σε σωματική έρευνα, αυτός τράπηκε σε φυγή και σε απόσταση 100 μέτρων πήδηξε στη θάλασσα χωρίς όμως να υπολογίσει τους βράχους που υπήρχαν στο νερό, με αποτέλεσμα να υποστεί εκδορές σε όλο του το σώμα. Ταυτόχρονα, ο 29χρονος πέταξε στο νερό νάιλον σακούλι που περιείχε μαριχουάνα βάρους 25 γραμμαρίων. Το σακουλάκι βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα και παραλήφθηκε από τους αστυνομικούς.

Μέλη της ΥΚΑΝ, αφού τον ανέσυραν από το νερό και τον συνέλαβαν για το αυτόφωτο αδίκημα της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου. Κατά την έξοδό του, ο 29χρονος φώναζε και ύβριζε τους αστυνομικούς. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών σε σχέση με τα τραύματα που υπέστη όταν χτύπησε στους βράχους. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο και εξέδωσε διάταγμα τριήμερης προφυλάκισης.

Η ΥΚΑΝ διερευνά το ενδεχόμενο ο ύποπτος να προμηθεύτηκε τη μαριχουάνα από άλλο πρόσωπο στην παραλία ή να κατείχε τα ναρκωτικά με σκοπό την προμήθεια σε άλλο άτομο. Ο ίδιος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την ΥΚΑΝ για παρόμοιες υποθέσεις, αρνείτο να συνεργαστεί με την Αστυνομία.
 
tromaktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου