Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Επικυρώθηκε η βαθμολογία

Επικυρώθηκε η βαθμολογία Η Σούπερ Λίγκα προχώρησε σε επικύρωση της βαθμολογίας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, καθώς υπάρχουν πολλά θέματα που μένουν ανοικτά.
Τι και αν το ποδόσφαιρο βρίσκεται στον πάτο του βαρελιού, στη Σούπερ Λίγκα αυτό που ήθελαν παρότι ακόμα εκκρεμούν σημαντικές υποθέσεις, ήταν να επικυρώσουν τη βαθμολογία.
 Παρότι μάλιστα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να εξετάσει εκ νέου τον φάκελο αδειοδότησης του Ηρακλή. Έτσι, στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε να επικυρωθεί η βαθμολογία. Συγκεκριμένα επτά ομάδες ψήφισαν υπέρ, τέσσερις κατά, δύο ψηφοδέλτια βρέθηκαν λευκά, ενώ της διαδικασίας απείχαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ: Κέρκυρα, Ολ. Βόλου, Πανιώνιος, Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ξάνθη.
Οι ομάδες που ψήφισαν κατά: Παναθηναϊκός, Άρης, Ηρακλής, Πανσερραϊκός
Τα λευκά: Ολυμπιακός, Ατρόμητος
Οι ομάδες που απείχαν: ΑΕΚ, Λάρισα, ενώ ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε αργά και δεν ψήφισε.
Πριν από λίγο βγήκε και ανακοίνωση, όπου η Super League τονίζει πως θα σεβαστεί μόνο τις όποιες πειθαρχικές αποφάσεις, κάτι που σημαίνει πως μετά την επικύρωση της βαθμολογίας, Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν έχουν κανένα περιθώριο παραμονής στην κατηγορία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ
Στο σημερινό Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Σε συνέχεια παρουσίας εκπροσώπου της NOVA, συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων και τονίστηκε η πρόθεση συμμετοχής και των 16 ομάδων στη Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, αρχομένης από την αγωνιστική περίοδο 2011-12.
2. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος 2010-2011. Τονίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις τυχόν εκδοθούν από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.
3. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τη Δευτέρα 1η Αυγούστου.




newstoday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου