Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Α.Ρέμος: "Θα πέσουν τα τσιμέντα" με τον μεγάλο καλλιτέχνη που θα συνεργαστεί!


Ο Αντώνης Ρέμος φέτος κάνει την ανατροπή και εκεί που όλοι γνώριζαν ότι τον χειμώνα θα βρίσκεται μόνος του στη σκηνή,
τελευταία στιγμή δίνει τα χέρια με ένα από τα πλέον ηχηρά ονόματα της δισκογραφίας και της πίστας...
Έναν άνθρωπο που για χρόνια έγραψε τη δική του μοναδική ιστορία. Αντώνης Ρέμος και Τόλης Βοσκόπουλος θα μοιράζονται τη σκηνή του «Διογένης Studio»!
Η συνεργασία αυτή θα μπορούσε να έχει, σύμφωνα με την Espresso, πολλαπλή ερμηνεία. Σίγουρα ο Αντώνης Ρέμος στηρίζει ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού τραγουδιού σε μια δύσκολη καμπή της ζωής του. Κυρίως οικονομικά προβλήματα, αλλά και υγείας που αντιμετώπισε ο «άρχοντας της νύχτας» Τόλης Βοσκόπουλος, τον έχουν οδηγήσει τον τελευταίο καιρό στην απομόνωση. Οι λίγοι άνθρωποι που έρχονταν σε επαφή μαζί του μιλούσαν για έναν θλιμμένο Τόλη, που είχε επιλέξει τη σιωπή.
Ομως ο Αντώνης Ρέμος, με ιδιαίτερες ευαισθησίες, ύστερα από στενή πολιορκία, κατάφερε να του αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» και να γεμίσει χαρά και αισιοδοξία τον κορυφαίο τραγουδιστή. Πρόκειται για μια συνεργασία που θα συζητηθεί, αφού οι δυο τους ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Σε μεγάλο μέρος του προγράμματος μάλιστα θα είναι μαζί επί σκηνής. Ηδη ετοιμάζουν και ντουέτο, τη μουσική των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, υπογράφει ο Αντώνης Βαρδής.
Ο Αντώνης Ρέμος ουδέποτε έκρυψε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Τόλη Βοσκόπουλου. Επιτυχίες του πάντα φιλοξενεί και στο πρόγραμμά του κάθε φορά. Τα συναισθήματα, ωστόσο, είναι αμοιβαία, αφού και ο Τόλης πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Αντώνη. Τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς και εκείνο που τον συγκινεί ιδιαίτερα είναι ότι και εκείνος έκτισε την καριέρα του από νεαρός, με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά.


Πηγη:
markos.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου