Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Βρύζας σε πελάγη ευτυχίας

Ο ΠΑΟΚ πήρε άδεια και πλέον μπορεί να κινηθεί όπως θα ήθελε στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.
Αυτός πάντως που δέχτηκε τη μεγαλύτερη πίεση και η στρατηγική του απέδωσε καρπούς, ήταν ο Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
 Το PAOK24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ με στόχο να του πάρει ένα σχόλιο, όμως αυτός επέλεξε να κρατήσει το στόμα του κλειστό περιμένοντας μάλλον την αυριανή μέρα και το ... κρύο μυαλό, έτσι ώστε να τοποθετηθεί η διοίκησή του δημοσίως.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πάντως έπλεε σε πελάγη ευτυχίας γνωρίζοντας εξ αρχής πως η υπόθεση αδειοδότηση ήταν πάρα πολύ δύσκολη, πόσο μάλλον όταν και από την ομοσπονδία το κλίμα δεν ήταν καλό.

Το γεγονός είναι πως η στρατηγική του Βρύζα αποδείχτηκε εξαιρετική και ανάγκασε την επιτροπή αδειοδότησης να ανάψει πράσινο για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Βρύζας μαζί με τους συνεργάτες του φρόντισε να παρουσιάσει έναν φάκελο πλήρη, καλύπτοντας ως ένα βαθμό και το κομμάτι της βιωσιμότητας, κάτι που λίγους μήνες πριν ακουγόταν ως ανέκδοτο.

Πολύ σημαντικό στοιχείο της παραγοντικής νίκης του Βρύζα, ήταν ο χειρισμός της υπόθεσης Σαββίδη, αφού αρχικά διαχώρισε το δάνειο από την συνολική επένδυση και στη συνέχεια, εμφάνισε επίσημα έγγραφα της πλευράς Σαββίδη στα οποία ο ίδιος ο υποψήφιος αγοραστής διαβεβαιώνει πως θα φροντίσει για τη βιωσιμότητα του ΠΑΟΚ.

Αυτή η νίκη ανακούφισε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πλέον υπάρχει χρόνος για να τρέξουν άλλα πολύ σημαντικά θέματά της, με πρώτη προτεραιότητα την υπόθεση Σαββίδη.

ΠΗΓΗ:paokmania.gr