Subscribe Twitter FaceBook

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αθηνά Ωνάση: «Θέλω να αγωνιστώ με τα χρώματα της Ελλάδας»

Την επιθυμία της να αγωνιστεί στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα χρώματα της Ελλάδας εξέφρασε η Αθηνά Ωνάση, η οποία παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό τη συμμετοχή του συζύγου της, Αλβάρο, με την ομάδα της Βραζιλίας, στο Λονδίνο.


Η διάσημη Ελληνίδα κληρονόμος βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της στην προσπάθεια που έκανε στα προκριματικά της υπερπήδησης εμποδίων του αγωνίσματος της ιππασίας στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την περασμένη Δευτέρα, το ζεύγος βρέθηκε στην ιππική εγκατάσταση του Greenwich Park λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας των προσπαθειών του Βραζιλιάνου πρωταθλητή με την εθνική Ολυμπιακή ομάδα της πατρίδας του.

Οι προσπάθειες αυτές δεν στέφθηκαν ωστόσο από επιτυχία στο ομαδικό αγώνισμα, στο οποίο ο ίδιος έχει κερδίσει δύο χάλκινα ολυμπιακά μετάλλια, το 1996 στην Ατλάντα και το 2000 στο Σύδνεϋ.

Όσο για το αν θα τον δούμε στους Ολυμπιακούς του Ρίο, ο ίδιος απαντά: «Ναι, φυσικά. Θα πρέπει να είναι απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζεσαι, όταν η πατρίδα σου φιλοξενεί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, αρκεί φυσικά να έχουμε υγεία. Να είμαστε καλά εγώ και το άλογό μου».

Γιατί δεν βάζει στόχο όμως και η Αθηνά να τη δούμε κι εκείνη στους Ολυμπιακούς του Ρίο; Ο Αλβάρο υποστηρίζει πως «ποιος είπε ότι δεν θα είναι παρούσα;», ενώ εκείνη συμπληρώνει «η επιθυμία μου είναι να εμφανιστώ με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας».

Και όσο για το αν υπάρχει πιθανότητα να τους δούμε αντιπάλους, με χαμόγελα ο Αλβάρο απαντά πως «μακάρι να συμβεί αυτό και δεν πειράζει, ας είμαστε “απέναντι” για μερικά λεπτά».
 Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

Πηγη:
zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου