Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

H Aφροδίτη στο Λέοντα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη, σαν πλανήτης, κυβερνάει την καρδιά μας και τις σχέσεις μας. Μπαίνοντας στο Λιοντάρι, πόσο θα επηρεάσει ερωτικά το κάθε ζώδιο;

Η Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα σήμερα στις 5:53 το απόγευμα και θα φύγει στις 3/10. Ο Λέοντας όπως γνωρίζετε όλοι είναι ένα ζώδιο πολύ λαμπερό και έντονο, οπότε η Αφροδίτη θα μας γεμίσει με όμορφα χρώματα, ίσως λίγο υπερβολικά αλλά πολύ ζωντανά, με μεγαλοπρέπεια και γενναιοδωρία.
Η Αφροδίτη σαν πλανήτης κυβερνάει την καρδιά μας αλλά και τις σχέσεις μας. Κατά κάποιο τρόπο οι σχέσεις μας αλλά κι εμείς οι ίδιοι θα γίνουμε πιο λαμπεροί αλλά και με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό για την ζωή και τον άνθρωπο. Θα ευνοήσει κατά αρχάς τα Λιοντάρια, Κριούς και Τοξότες, δευτερευόντως τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους. Τώρα στα ζώδια του Ταύρου, Σκορπιού και Υδροχόου θα φέρει κάποια καλά πράγματα αλλά μέσα από υπερβολές και ίσως και εγωιστικές προβολές. Τα υπόλοιπα ζώδια θα ευνοηθούν στον τομέα που θα τους πιάσει, ιδιαίτερα τους Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες.
ΚΡΙΟΣ
aries
Σίγουρα θα ευεργετηθείτε και θα περάσετε όμορφα. Η λάμψη σας θα είναι δεδομένη και θα νοιώθετε σίγουροι ότι αυτό που νοιώθετε δεν είναι παρόρμηση αλλά βαθύ και ερωτικό συναίσθημα για το πρόσωπο που σχετίζεστε. Μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάσει την δυναμικότητα των συναισθημάτων σας αλλά ούτε και να σας μειώσει την ένταση με τύψεις και «πρέπει». Μια καλή περίοδος για να βγάλετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, αλλά και να φτιάξετε το χώρο σας ή το σπίτι σας όπως εσείς θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Αγάπη με ανταγωνισμό μαζί. Μπορεί να σας πιάσουν τα εγωιστικά σας και να νοιώσετε παραγκωνισμένοι κι ότι δεν σας δίνουν την σημασία που χρειάζεστε. Στο σημείο αυτό μπορεί να αναπτύξετε ένα πάθος κάπως αρρωστημένο και όχι υγιές. Για αυτό, αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Σκορπιό, σίγουρα θα δημιουργηθούν μικρά προβλήματα από υπερβολή συναισθημάτων. Δεν χρειάζεται να φαίνεστε τόσο πολύ για να σας πουν ότι αξίζετε. Κάποια λόγια αγάπης που θα ανταλλάξετε με ένα πρόσωπο που είναι μακριά σας θα σας ενθουσιάσουν.
  ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Όμορφα λόγια, όμορφα γραπτά θα είναι το σήμα κατατεθέν σας. Αυτή την περίοδο θα επενδύσετε σε πράγματα που μπορεί να κάνουν υπερβολικό «μπαμ» με την παρουσία τους. Μια γενική εύνοια και αγάπη που θα πάρετε από συγκεκριμένο άτομο θα σας γεμίσει τις άδειες μπαταρίες σας και θα είναι το δώρο σας μέχρι την επόμενη καλή θέση της Αφροδίτης. Παρόλο που δεν είστε και πολύ εγωιστές, τώρα με τον τρόπο σας θα βάλετε και κάποιους στη θέση τους. Μια ιδιαίτερη δουλειά θα σας προκύψει μέσα από μια σχέση που θέλει να σας βοηθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Ακριβά δώρα, ακριβό γούστο. Μεγαλοπρέπεια και εμφάνιση πολύ θεατρική. Τα οικονομικά της σχέσης σας θα σας απασχολήσουν. Μπορεί και να κάνετε κουμάντο στο άτομο που είστε μαζί στη σχέση ή να του δώσετε πολλά από τα δικά σας υπάρχοντα. Πιστεύετε ότι έχετε ανάγκη να τα μοιράσετε, αλλά μέσα από αυτά να φανεί η δική σας προσωπικότητα. Διάθεση να αγοράσετε κοσμήματα και γενικά ρούχα φίρμας. Πρέπει, πάνω από όλα, η καρδιά σας να είναι δοτική και συγχωρητική και όλα τα άλλα θα έρθουν.

ΛΕΩΝ
leo
Ποιος σας πιάνει! Σίγουρα θα κάνετε πολλά πράγματα και τώρα που είστε και στα κέφια σας θα βοηθήσετε οπουδήποτε σας ζητήσουν και είστε απαραίτητοι. Η εμφάνισή σας θα θέλατε πολύ να αλλάξει και να γίνει προς το καλύτερο γιατί θα έχετε έντονη ανάγκη να φανείτε και να ξεχωρίσετε. Ασημόσκονη και αστεράκια μπορεί να έρθουν από τον ουρανό και να ζήσετε όμορφα αλλά και με πάθος με έναν Σκορπιό ή Τοξότη ή ακόμα και Υδροχόο. Επειδή έχετε ανάγκη να δώσετε πολλά πράγματα στο σύντροφό σας, να κοιτάξετε να είστε πολύ διακριτικοί και προσεκτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Μπορεί και να σας τραβήξει σαν μαγνήτης ένα πολύ λαμπερό άτομο που όμως με τον τρόπο σας θα θέλατε να το κρατήσετε κρυφό ή να μείνει σε φιλικό επίπεδο γιατί δεν θέλετε με τίποτε να εκτεθείτε και να μάθουν το μυστικό σας. Ίσως να μην είναι και τόσο νόμιμη η σχέση αυτή ή να μη θέλετε να βγουν στην φόρα πράγματα για σας. Κατά τα άλλα, θα είστε πολύ γενναιόδωροι αλλά και χαριστικοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ένα φιλανθρωπικό έργο θα σας συγκινήσει και ίσως συμμετέχετε και εσείς σε αυτό, χωρίς να το μάθει κανένας. Ο Υδροχόος μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που θα σας τραβήξει υπερβολικά το ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ
libra
Τι πιο καλό από μια καλή Αφροδίτη η οποία σας βοηθά και σας αυξάνει την αυτοπεποίθηση; Καλό είναι να μην αποκτήσετε δύναμη από την εξωτερική σας μόνο εμφάνιση αλλά να φροντίσετε να καλλιεργήσετε και τις άλλες χάρες που έχετε, κυρίως τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές οι οποίες σας προσφέρουν αυτοπεποίθηση αλλά και μια νέα μορφή αξίας. Η καριέρα σας σίγουρα θα πάει καλύτερα και θα σταθεροποιηθούν πολλά πράγματα που είναι στον αέρα. Γενικά, θα θέλετε να γίνετε πιο πολύ κοινωνικοί και ανοικτοί και θα κερδίσετε τη θετική γνώμη πολλών. Τα ερωτικά σας αυτό το διάστημα θα είναι σε πολύ δυνατή φάση, οπότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πολλά πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Μια σχέση από το εξωτερικό θα σας απασχολήσει και σίγουρα θα έχετε θετικά μηνύματα. Το Λιοντάρι θα βρει ευκαιρία να σας παραδοθεί, γιατί θα νοιώσει ότι δεν θα το απορρίψετε αλλά οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά παθογόνες, αφού δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε έντονα συναισθήματα και καταστάσεις. Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς και θα χρειαστεί να κινηθείτε με μεγαλύτερη ελευθερία για να μην «πνιγείτε» από την υπερβολή και ίσως και τον εγωισμό. Καλύτερα να παραδεχτείτε και τα δικά σας συναισθήματα, παρά να μην τα δείξετε. Ευτυχώς θα έχετε προστασία άνωθεν, οπότε θα ξεχωρίσετε το πρόσωπο που σας αξίζει ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Είναι πολύ καλή περίοδος πρώτα απ' όλα για τα οικονομικά σας. Σίγουρα αν ζητήσετε κάποιο δάνειο θα το έχετε, καθώς επίσης θα μπορέσετε να κλείσετε μια καλή συνεργασία με τρίτους και να έχετε καλή αμοιβή. Τώρα ξεχωρίζετε κάποια πράγματα και θα μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από τις κακές εξαρτήσεις που μπορεί να έχετε. Μια εύνοια θα έχετε γενικά σε πιο μεταφυσικά θέματα και μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε τον βαθύ σας εαυτό. Η καλή σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους θα σας δώσει δύναμη, λάμψη και βαθειά γοητεία.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Είναι μια πολύ καρμική περίοδος για σας, αφού –θέλετε, δε θέλετε- ένα Λιοντάρι θα παίξει ρόλο στην ζωή σας. Είτε ερωτικό, είτε πολύ στενή σχέση που θα επηρεάσει σε όλα, είτε συνεργάτης ή παιδί. Από αυτό θα πάρετε πράγματα, θα γίνετε πιο λαμπεροί και ουσιαστικοί και δεν θα φοβάστε να εκθέσετε τον εαυτό σας όπως συνήθως πιστεύετε. Η αυτοπεποίθηση του Λιονταριού θα σας κάνει και εσάς να δυναμώσετε παραπάνω και να δώσετε μεγαλύτερο βάρος στον εαυτό σας. Η κίνηση που θα κάνετε σε επίπεδο καριέρας μπορεί να είναι στηριγμένη περισσότερο στις δυνάμεις σας και όχι αν έχετε καλή εικόνα και σας εκτιμάει ο κόσμος. Επιτέλους θα είστε ο εαυτός σας.
  ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Θα ομορφύνει η ζωή σας και θα αλλάξουν πολλά πράγματα από την καθημερινότητα σας. Ίσως να μη θέλετε να είστε τόσο πολύ σε ομάδα αλλά να επικοινωνήσετε σε πιο προσωπικό επίπεδο. Αυτό θα σας κάνει καλό και θα σας φέρει κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πάντως το Λιοντάρι θα σας ομορφύνει την ζωή. Μια καλή συνεργασία μπορεί να προκύψει, αρκεί να μην την χαλάσετε με άσχημες σκέψεις και οικονομικά θέματα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην πραγματικότητα.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο λαμπερή και εσείς μέσα στα πούπουλά σας θα απολαύσετε την θερμή συμπεριφορά του ατόμου που σας αρέσει πολύ. Να προσέξετε μόνο να μη γίνετε εγωιστές και απόμακροι γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε. Η δημιουργία ενός παιδιού θα σας φέρει κοντά με ένα άτομο. Η αυτοπεποίθηση θα είναι μεγάλη και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που παλιά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνατε. Από αυτή την περίοδο θα είστε πιο δυναμικοί και ξεκάθαροι με αυτό που θέλετε να κάνετε. Σίγουρα το Λιοντάρι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας και θα είναι για σας μια πολύ σημαντική σχέση είτε ερωτική, είτε φιλική, είτε συνεργασίας.

Πηγη:
astrology.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου