Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ποινή 22 μηνών για ένα… αυτογκόλ

Με φυλάκιση 22 μηνών με αναστολή τιμωρήθηκε ο Αντρέα Μασιέλο από τις αρχές της Ιταλίας,
μετά την παραδοχή του πως πέτυχε εκούσια αυτογκόλ όταν αγωνιζόταν στην ήδη υποβιβασμένη Μπάρι για να βοηθήσει τη Λέτσε να αποφύγει τον υποβιβασμό στο μεταξύ τους παιχνίδι το Μάιο του 2011 (0-2).

Οι συνεργοί του 26χρονου άσου, που παραμένει χωρίς ομάδα, Τζάνι Καρέλα και Φάμπιο Τζακόμπε, που αποδείχτηκε πως πόνταραν στο ματς αυτό αλλά και σε άλλα χειραγωγημένα παιχνίδια, τιμωρήθηκαν με 17μηνη φυλάκιση με αναστολή. Η Λέτσε είχε υποβιβαστεί στη συνέχεια λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο.

Τα τέσσερα τελευταία ματς της Μπάρι για την περίοδο 2010/11, απέναντι σε Παλέρμο, Σαμπντόρια, Λέτσε και Μπολόνια, βρέθηκαν στο μικροσκόπιο των αρχών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα εκτός έδρας ματς της Μπάρι με την Τρεβίζο και τη Σαλερνιτάνα.

«Ο Αντρέα θέλει πλέον να ζήσει ήρεμα και με την ησυχία του. Δεν θέλει να συζητείται πλέον αυτό τα θέμα. Η ποινική πλευρά της υπόθεσης, που είναι και η πιο σημαντική, πλέον έκλεισε και πλέον απομένει η διαδικασία για τα άλλα δύο παιχνίδια», δήλωσε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.

Πηγη:
newsnow.gr