Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε το κοντινότερο μέρος στην Ελλάδα που θα σωθεί από τη συντέλεια

Ανησυχείτε για το τέλος του κόσμου το οποίο σύμφωνα με την προφητεία  των Μάγια θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο κοντινότερο μέρος για να σωθείτε.

Το μέρος το οποίο βρίσκεται κοντά στην Ελλάδα και υποτίθεται θα γλιτώσει είναι το Σιρίντζε, ένα μικρό ορεινό χωριό 600 κατοίκων στην Τουρκία, κοντά στην αρχαία Εφεσο.
Τις τελευταίες ημέρες το χωριό γνωρίζει μια πρωτόγνωρη τουριστική έκρηξη ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταφθάσουν περισσότερα από 60.000 άτομα στην περιοχή.
 Στο Σιρίντζε, οι κρατήσεις ξενοδοχείων έχουν φθάσει σε επίπεδα ρεκόρ και μάλιστα ορισμένοι κάτοικοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να στήσουν πρόχειρα καταλύματα για τους τουρίστες που δεν θα μπορέσουν να βρουν στέγη, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας "The National" από τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα.
"Είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται τέτοιο ενδιαφέρον κατά τη χειμερινή περίοδο" δήλωσε ο Ιλκάν Γκουλγκούν, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Σιρίντζε, ο οποίος πρόσθεσε ότι πολλοί τουρίστες που φιλοξενούνται στο κατάλυμά του πιστεύουν ότι θα σωθούν από την καταστροφή του κόσμου λόγω της θετικής ενέργειας που έχει το χωριό.

Πηγη:
thestival.gr