Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Oι 5 πιο ανόητοι τρόποι που χρησιμοποιούν οι άντρες για να μας ρίξουν-και τα καταφέρνουν!


Ας είμαστε ειλικρινείς κορίτσια: Μπορεί οι καιροί να έχουν αλλάξει και μπορεί τίποτα να μην είναι όπως παλιά, συμπεριλαμβανομένου...

φυσικά και του θέματος των σχέσεων, αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσο κι αν εκμοντερνιστούμε, η γυναίκα πάντα θα παραμένει γυναίκα, τουτέστιν, θα ονειρεύεται πάντα τον άντρα της ζωής της και θα συγκινείται, κρυφά πλέον, ή και φανερά με τον Τιτανικό!
Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορεί οι περισσότερες από εμάς να το παίζουμε δυναμικές και ανεξάρτητες και να αρνούμεθα με θρησκευτική θα λέγαμε ευλάβεια οτιδήποτε έχει να κάνει με το γάμο και την οικογένεια γενικότερα, αλλά κατά βάθος, πάντα θα είμαστε απλά κορίτσια που θα περιμένουμε τον τέλειο άντρα να μας αγαπήσει.
Και όσο κι αν πλέον υποστηρίζουμε, σύμφωνα με το queen.gr, ότι ψάχνουμε το πρωτότυπο και το κάτι διαφορετικό, πάντα θα πέφτουμε στα πατώματα από τα μέλια, με μικρές αντρικές κινήσεις που παραπέμπουν ακόμα και σε ελληνική ταινία. Γιατί μπορεί τα πάντα να αλλάζουν, αλλά οι τρόποι που ένας άντρας μπορεί να... ρίξει μία γυναίκα παραμένουν εις τον αιώνα τον άπαντα ίδιοι! Ας πάμε λοιπόν να δούμε κάποιους από τους πιο κλισέ τρόπους φλερτ που καλώς ή κακώς, αποδίδουν!
1. Λουλούδια: Είναι όμορφα, μυρωδάτα και πολύχρωμα! Συμβολίζουν την άνοιξη και είναι ικανά να μας φτιάξουν τη διάθεση στο πι και φι! Τότε γιατί πλέον με το που ακούσουμε για λουλούδια όλες μας βγάζουμε φλύκταινες; Aν για παράδειγμα κάποια λίγο πιο ρομαντική φίλη, μας πει ότι ο καλός της της πήρε λουλούδια, γιατί γελάμε δυνατά και την κοροιδεύουμε; Λυπόμαστε που θα σας το πούμε, αλλά αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί κανείς δεν μας αγόρασε ποτέ λουλούδια ή όχι έστω κάποιος που να μας ενδιαφέρει. Σκεφτείτε λίγο να σας χαρίσει το αγόρι που έχετε βάλει στο μάτι ένα λουλούδι κι αν δεν λιώσετε, ελάτε να μας το πείτε! Αν όντως δεν αισθανθείτε τίποτα, τότε μάλλον είστε φτιαγμένη από πέτρα! Yπάρχουν γυναίκες που ακόμα και οδοντογλυφίδα να τους χάριζαν θα τρελαίνονταν από τη χαρά τους, φανταστείτε με τα λουλούδια!
2. Κέρασμα σε μαγαζί: Τώρα θα μιλήσουμε σαν άντρες: Αν δεν θέλετε να σας την πέφτουν στα μπαρ, να μη βγαίνετε έξω σαν την πργκίπισσα Σίσσυ! Βάλτε μια φόρμα, πιάστε κότσο τα μαλλιά σας να φανεί η αρχοντιά σας και πιείτε το ποτό σας! Αυτό που λέμε με λίγα λόγια, είναι ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για έναν χριστιανό που σας είδε και του αρέσατε, να σας γνωρίσει, παρά μόνο με τη γνωστή πατροπαράδοτη μέθοδο του ποτού! Ναι μπορεί να είναι παλιομοδίτικο, μπορεί να φαίνεται απελπισμένο, αλλά εσείς στη θέση του τι θα κάνατε; Αφήστε δε, που αν γίνει αυτό, ακόμα και να μην το δείχνουμε, κυριολεκτικά ενθουσιαζόμαστε! Λίγο το χεις στις μέρες μας, ένας άντρας να μπορεί να κερνάει; Όχι φυσικά ότι είμαστε αυτής της άποψης, αλλά όσο να πεις κάνει μία αρκετά καλή, πρώτη εντύπωση!
3. Δείπνο: Αγαπητά αγόρια εκεί έξω, αν με ένα ποτό έπεσε στα πατώματα και πλέον πίνει νερό στο όνομά σας, δεν μπορούμε να σας πούμε τι θα γίνει με ένα απλό και λιτό δείπνο! Aκόμα και στην ψησταριά της γειτονιάς σας να την καλέσετε, ακόμα κι αν τρώτε με μανία το παϊδάκι με τα χέρια, εκείνη θα νιώθει κυριολεκτικά βασίλισσα! Αφήστε δε που η γυναίκα μόλις ακούσει δείπνο, αρχίζει να φαντάζεται γάμους και παιδιά! Το γεγονός ότι ένας άντρας θέλει να μας... ταίσει, όσο περίεγο κι αν ακούγεται, για εμάς φαντάζει ως ενδιαφέρον και, γιατί όχι, και έρωτας! Προσοχή: Αν δεν έχετε σκοπό για κάτι παραπάνω, καλό θα ήταν να αποφύγετε το δείπνο γιατί μάλλον θα υπάρξουν παρεξηγήσεις...
4. Eπίθεση: Δεν εννοούμε την κατά μέτωπον, αλλά το να έχει επιθετική συμπεριφορά απέναντί σας. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά όταν ένας άντρας διαφωνεί και μονίμως την λέει, για να το πούμε και απλά, σε μία γυναίκα, εκείνης το μυαλό αρχίζει να παίζει διάφορα παιχνίδια και να σκαρώνει περίεργα σενάρια. Εκτός του ότι αυτή είναι μία μέθοδος που πιάνει πάντα, ακόμα και από την παιδική ηλικία, το αγοράκι που σας βάραγε ηταν και αυτό που σας αγαπούσε, η γυναίκα είναι ένα πλάσμα που την θέλει την ταλαιπωρία της. Αν δηλαδή κάποιος την αποστομώνει και την έχει μονίμως στην πρίζα, την εξιτάρει και σίγουρα της προκαλεί το ενδιαφέρον! Εξάλλου είναι γνωστό ότι καμία γυναίκα στην ιστορία δεν εκτίμησε τον άντρα που είναι σκυλάκι της!
5. O άντρας ο απογοητευμένος με τα προβλήματα: Μπορεί να γελάμε κάποιες φορές με τους υπερευαίσθητους άντρες, οι οποίοι κλαίνει και πέφτουν σε κατάθλιψη με το παραμικρό, αλλά ειλικρινά, υπάρχει κάτι πιο όμορφο και πιο σέξι από έναν άντρα που αγαπάει τα ζώα και συγκινείται με τον πόνο του άλλου; Αν θέλετε να το προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, βάλτε και λίγο αλκοόλ στο σκηνικό και πείτε με ύφος απελπισίας ότι πίνετε για να ξεχάσετε τον πόνο σας και το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα είναι λίγο sex μαζί μας! Να είστε σίγουροι ότι αν εμείς σας γουστάρουμε έστω και λίγο, θα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας ότι το δικό μας sex είναι ικανό να σας φτιάξει τη διάθεση!
Τιμή μας με λίγα λόγια...

Πηγη:
thestival.gr