Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Γιορτάζουν 70 χρόνια γάμου

Στέκονται αμήχανοι μπροστά στο φακό, εκείνος μέσα στο γαμπριάτικο κοστούμι του κι εκείνη μέσα στο ολόλευκο νυφικό της. Είναι τεσσάρων ετών και οι γονείς τους τούς έχουν ντύσει για τις απόκριες.


Ογδόντα επτά χρόνια μετά, ο Ron και η Eileen Everest από το Norfolk εξακολουθούν να στέκονται ο ένας στο πλάι του άλλου και να γιορτάζουν 70 χρόνια γάμου!

Οι δυο τους γεννήθηκαν με 7 μήνες διαφορά και από μωρά ήταν αχώριστα. Έπαιζαν κάθε μέρα μαζί και ο Ron ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός απέναντι στην καλή του φίλη. Η μεγάλης συναισθηματικής αξίας φωτογραφία τους που τραβήχτηκε το 1926 είναι γι’ αυτούς κάτι σαν… «πρόβα γάμου».

«Εκείνη ήταν και η τελευταία μέρα που είδα το Ron. Οι γονείς μου μετακόμισαν στο Greenwich. Τότε δεν είχαμε τηλέφωνα» είπε η Eileen.



Ο Ron από τα 15 του ακολούθησε τον πατέρα του στο ναυτικό. Ο νεαρός ναυτικός άρχισε να γράφει γράμματα στην παλιά του φίλη, η οποία είχε αποκτήσει ξανά επικοινωνία με τη μητέρα του, και κάποια στιγμή βρήκε το θάρρος να της εκφράσει την αγάπη του.

«Ακόμη έχω εκείνο το γράμμα» πρόσθεσε.



Αρραβωνιάστηκαν το 1940 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά, καθώς είχε ξεσπάσει ήδη ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος και ο Ron πήγε να πολεμήσει στην Άπω Ανατολή.

Όσο για το μυστικό τους για έναν ευτυχισμένο γάμο; «Υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλον αγάπη, σεβασμό και πίστη. Και εγώ τα υπάκουσα όλα αυτά» είπε ο Ron.

Πηγη:
newsbeast.gr