Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αποκαλύφθηκε άγαλμα του John Lennon στο Liverpool!

Αποκαλύφθηκε άγαλμα του John Lennon στο Liverpool!
Σύμφωνα με το mtvgreece.gr το Σάββατο 9 Οκτωβρίου συμπληρώθηκαν 70 χρόνια από την γέννηση του John Lennon. Εκείνη την μέρα διάλεξαν ο γιος του John, Julian Lennon και η πρώτη του γυναίκα, Cynthia για να κάνουν τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου αφιερωμένου στην παγκόσμια ειρήνη και στην αγάπη.

Το μνημείο, ένα άγαλμα με φτερά που δείχνει να πετάει στον ουρανό, αποδίδει φόρο τιμής στο Liverpool, την γενέτειρα του John Lennon. H Cynthia, που ήταν παντρεμένη με τον John από το 1962 μέχρι το 1968, δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσει ο θρήνος για τον John Lennon. Ας γιορτάσουμε αυτή την μέρα και ας απολαύσουμε την πλούσια μουσική κληρονομιά που μας άφησε». Ο Julian είπε: «Ήρθαμε σήμερα να γιορτάσουμε και να προσευχηθούμε για παγκόσμια ειρήνη. Ευχαριστώ όλους σας που ακόμα αγαπάτε τα τραγούδια του πατέρα μου». Στην συνέχεια οι περίπου 200 παρευρισκόμενοι τραγούδησαν δυνατά "Give Peace A Chance". Μαζί τους βρισκόταν και ο πρώτος drummer των Beatles, Pete Best.
Σύντομα αναμένεται διοργανωθεί και μια tribute συναυλία στην Νέα Υόρκη, όπου θα συμμετέχει και το πρώτο συγκρότημα του John Lennon, οι Quarrymen!

Πηγή: tralala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου