Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ενθουσιασμένη η Lady Gaga απο την Ελλάδα!

Συνεχίζει την «τουριστική» περιοδεία της η Lady Gaga στην Ελλάδα. Μετά την Ελούντα της Κρήτης ακολούθησε η Σαντορίνη και σειρά είχε η Μύκονος, προορισμός οπού η νούμερο ένα σταρ του πλανήτη αυτή τη στιγμή, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους Έλληνες θαυμαστές της!
Ενθουσιασμένη φαίνεται να δηλώνει η εκκεντρική σταρ με τη χώρα μας και τους ανθρώπους της. Συμφώνα με έγκυρες πήγες, η Lady Gaga δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζει τα τοπικά εδέσματα της εκάστοτε περιοχής που επισκέπτεται, με τρανό παράδειγμα τη Σαντορίνη όπου έφαγε δύο ολόκληρα πιάτα παραδοσιακής Φάβας!
Στη Μύκονο, όμως, σήμερα Σάββατο, εκτυλίχτηκε σκηνικό το οποίο παραπέμπει σε ταινίες του Χόλυγουντ! Συγκεκριμένα, ενώ η Lady Gaga, βρισκόταν μέσα σε ένα κοσμηματοπωλείο, μαζεύτηκε πολύς κόσμος απ’ έξω που την περίμενε. Ο κόσμος αυξανόταν τόσο πολύ, που η προσωπική της φρουρά θεώρησε πως ήταν επικίνδυνο να βγει έξω έτσι απλά. Ένας από τους σωματοφύλακες της την πήρε στην αγκαλιά του και άρχισε να τρέχει ενώ από πίσω τους συνέχισε να τρέχει το πλήθος!
Η Lady Gaga μίλησε μάλιστα σε Έλληνες ρεπόρτερ που την έπιασαν «επ’ αυτοφώρω». Ευγενική αλλά απόμακρη, καθώς υποτίθεται ότι βρίσκεται στην χώρα μας ινκόγκνιτο, απαντούσε μονολεκτικά αλλά με ελληνικές λέξεις όπως «ναι», «καλά» , «ευχαριστώ» .
Επίσης, μαθαίνουμε πως η νεαρή σταρ δεν είχε … καμία ειδική απαίτηση σε κανένα από τα ξενοδοχεία που πήγε, κατι πρωτοφανές για σταρ τέτοιου βεληνεκούς! Σε αστείο, μάλιστα έχει εξελιχτεί το γεγονός ότι το μόνο που ζήτησε ήταν να κάτσει  λίγο έξω στη βροχή μονάχη της. Όσο για την προσωπική της φρουρά, θεωρείται ως η πιο ευγενική από όλες όσες έχουν αναλάβει σταρ τέτοιου επίπεδου, ενώ το μοναδικό τους πρόβλημα ήταν η αποφυγή λήψης φωτογραφιών από τους περαστικούς.
Η Lady Gaga συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα μας, κάνοντας ένα break από το εξοντωτικό πρόγραμμα της και πριν την έναρξη του δεύτερου κομματιού της περιοδείας της, ενώ είναι εντελώς άγνωστο το πότε ακριβώς θα φύγει.
Εμείς χαιρόμαστε που φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις και ευχόμαστε να επιστρέψει, αλλά αυτή τη φορά με την ιδιότητα της, ως καλλιτέχνης.

πηγή : stifora.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου