Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Η Μπλάκμπερν δίνει 20 εκατομμύρια στο Ροναλντίνιο, θέλει και Μπέκαμ

Η φημολογία υπήρχε, η Μπλάκμπερν το αρνήθηκε, όμως τελικά, κατέθεσε πρόταση στη Μίλαν για να κάνει δικό της τον Ροναλντίνιο. Προσφέρει, μάλιστα, 20 εκατομμύρια για συνεργασία τριών ετών στον Βραζιλιάνο πλέι μέικερ!

Η Venky' s που αγόρασε τη Ρόβερς τον περασμένο χρόνο, εξήγησε πως το βραζιλιάνικο γραφείο της μιλά με τον 30χρονο. «Του αρέσει η προοπτική να παίξει στο αγγλικό πρωτάθλημα και νομίζουμε πως στρέφεται προς το μέρος μας», ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος Σανουράντα Ντεσάι. Η ίδια, όμως, πρόσθεσε πως η Μπλάκμπερν κατέθεσε πρόταση και στους Λος Άντζελες Γκάλαξι για να πάρει δανεικό τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το θέμα, όμως, είναι ο Ροναλντίνιο, καθώς αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Βραζιλία, αφού άφησε πρώτα το προπονητικό καμπ της Μίλαν στο Ντουμπάι, δείγμα που φωτογραφίζει την ολοκλήρωση της θητείας του στους «ροσονέρι». Η Ινδή πρόεδρος της ιδιοκτήτριας εταιρίας, πάντως, ανέφερε πως δεν έχει παρακολουθήσει διά ζώσης ποδοσφαιρικό αγώνα! «Έχω δει χιλιάδες αγώνες κρίκετ, αλλά πάντα στην τηλεόραση. Μη με παρεξηγείτε, όμως, είμαι καλή ακροάτρια. Ο κόσμος ας περιμένει λίγο, θα δει πως είμαστε ειλικρινείς άνθρωποι. Δεν θα τους απογοητεύσουμε», ανέφερε...

 contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου