Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων για Παοκ και έφεση.


Η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας ανακοίνωσε την τιμωρία του "Δικεφάλου" για τα γεγονότα στο Βόλο. Πότε καταθέτει έφεση η ΠΑΕ και ποιο είναι το αίτημα που θα κάνει στην ΕΠΟ

Με ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή 80,000 ευρώ τιμώρησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.
Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο σκεπτικό της απόφασης "οι πράξεις του κατηγορητηρίου συνιστούν την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 5 α' Ι του Π. Κ της ΕΠΟ (ευρείας κλίμακας επεισόδια)". Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, στην άδεια Τούμπα.
Καταθέτει έφεση την Τετάρτη (26/1)
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταθέτει την Τετάρτη (26/1) έφεση στην δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας η εκδίκαση να γίνει πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε σε περίπτωση δικαίωσης το ματς να γίνει με κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δεχθεί τη μικρότερη ποινή έδρας και το μικρότερο χρηματικό πρόστιμο για γεγονότα ευρείας κλίμακας, όπως χαρακτηρίστηκαν αυτά του Βόλου. Η μέγιστη ποινή έδρας είναι δύο αγωνιστικές και τα πρόστιμα κυμαίνονται από 75.000 έως 150.000 ευρώ.

olapaok.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου