Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα

Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και του νομού Τρικάλων, λόγω της χιονόπτωσης.

Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους που συνδέουν την Καστοριά με τη Φλώρινα, μέσω Βιτσίου, την Καστοριά με τα Ιωάννινα, μέσω Νεστορίου, καθώς και την Καστοριά με το Αμύνταιο. Στο νομό Φλώρινας, ακόμη και μέσα στην πόλη της Φλώρινας, έπεσε χιόνι, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα.
Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι, επίσης, αναγκαίες για το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, στην Πέλλα, από το ύψος του Παλιού Αγ. Αθανασίου, καθώς και μερικά χιλιόμετρα πριν το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου, στην Πιερία.
Αλυσίδες χρειάζονται και οι οδηγοί που κινούνται στην Ε.Ο. Τρικάλων - ’ρτας, από την Ελάτη μέχρι την Γέφυρα «Αλεξίου», δηλαδή από το 30ο έως το 75ο χιλιόμετρο, και από τη θέση «Ισιώματα» του Δημοτικού Διαμερίσματος Στουρναραίϊκων μέχρι την Μεσοχώρα στην επαρχιακή οδό Πύλης Μεσοχώρας. Το ύψος του χιονιού φτάνει τα δέκα εκατοστά, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται.

naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου