Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

«Για σένα Αμπιντάλ»


«Για σένα Αμπιντάλ»Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα επικράτησαν της Χετάφε με 2-0 στο «Καμπ Νου» και αφιέρωσαν τη νίκη τους στον Ερίκ Αμπιντάλ που δίνει τη δική του μάχη κόντρα στην επάρατο νόσο.
Το παιχνίδι έγινε σε συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα με τους «μπλαουγκράνα» να φοράνε μπλουζάκια που έγραφαν πάνω τους «σε αγαπάμε Αμπί» ενώ οι παίκτες της Χετάφε «κουράγιο Αμπιντάλ». Πριν την σέντρα στα μάτριξ του γηπέδου παίχτηκε ένα βίντεο για τον Γάλλο άσο.
Στο 22′ όλοι όσοι βρισκόντουσαν στο «Καμπ Νου» ξέσπασαν σε χειροκρότημα προς τιμή του Γάλλου αμυντικού που φορά στην φανέλα του το νούμερο «22».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 17′ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό βολέ του Ντάνι Αλβες εκτός περιοχής.
Στο 49′ ο Μπόγιαν Κρκιτς με την εύνοια της τύχης, καθώς η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και άλλαξε τροχιά, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα
Στο 88′ η Χετάφε μείωσε σε 2-1 με τον Μανού ντε Μοράλ ύστερα από σέντρα του Βίκτορ Σάντσεθ με το κεντρικό δίδυμο των «μπλαουγκράνα», αποτελούμενο από τους Πικέ με τον Μιλίτο να φέρει ευθύνη. Μάλιστα στο 93′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το να πάρουν την ισοπαλία όταν ο Αλμπίν βρέθηκε απέναντι από τον Βαλδές αλλά τα έκανε μούσκεμα.
Εστω και με άγχος στο τέλος η Μπάρτσα πήρε τους τρεις βαθμούς και πλέον περιμένει την Ρεάλ που αυτή την ώρα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης για να δει εάν θα κρατήσει την διαφορά των οκτώ βαθμών.
Η «Μπάρτσα» συμπλήρωσε 27 παιχνίδια στη Primera Division χωρίς ήττα και έσπασε το σχετικό ρεκόρ της που κράταγε από την σεζόν 1973-74.



tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου