Subscribe Twitter FaceBook

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Αποδοκιμασίες σε βάρος πολιτικών στις παρελάσεις

Αποδοκιμασίες σε βάρος του πολιτικού κόσμου ακούστηκαν σε διάφορα σημεία της χώρας, κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.


Στην Αθήνα
, δεκάδες πολίτες κρατώντας ελληνικές σημαίες αποδοκίμασαν τα πολιτικά πρόσωπα κατά την αναχώρησή τους από το Σύνταγμα μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης.

Ειδικότερα, την ώρα που πολιτικοί έκαναν δηλώσεις μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, μερίδα πολιτών φώναζε "προδότες" και "κλέφτες-κλέφτες".

Στη Θεσσαλονίκη
, η παρέλαση πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα, αλλά υπό την παρουσία μελών του ΠΑΜΕ και άλλων αριστερών σχημάτων που φώναξαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Μόλις τελείωσε η παρέλαση, διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ και της "Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο" αποπειράθηκαν να κάνουν πορεία μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, αλλά τους εμπόδισε ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ.

Μετά την αποχώρηση των επισήμων πραγματοποίησαν πορεία τους, όπως και τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Στην Αθήνα, ένταση σημειώθηκε όταν μέλη της Χρυσής Αυγής προπηλάκισαν μετανάστες που πουλούσαν ελληνικές σημαίες. Στη Θεσσαλονίκη, μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν φέιγ βολάν με ακραία μηνύματα.



nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου