Subscribe Twitter FaceBook

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Συνέλαβαν με ναρκωτικά τον προπονητή τένις των διάσημων

Συνέλαβαν με ναρκωτικά τον προπονητή τένις των διάσημων

Τον προπονητή των επωνύμων, τον πρωταθλητή του τένις που είχε αναλάβει να μεταδώσει τις γνώσεις του στους ανθρώπους της showbiz
και των κοσμικών κύκλων της πρωτεύουσας, συνέλαβαν οι διωκτικές αρχές για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η είδηση της σύλληψης του αγαπημένου προπονητή των επωνύμων έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τη σκοτεινή πλευρά της ζωής του. Ο 31χρονος αλλοδαπός αθλητής που διδάσκει σε γνωστό tennis club της πρωτεύουσας είχε μπει στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλος κυκλώματος που εισάγει ναρκωτικές ουσίες στη χώρα μας μέσω Τουρκίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η μέθοδος που ακολουθούσε ο 31χρονος και ο 28χρονος συνεργός του που συνελήφθησαν μαζί κατά την επιχείρηση των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., ήταν να εισάγει τα φορτία του λευκού θανάτου μέσω του ταχυδρομείου, δηλώνοντας ψεύτικες διευθύνσεις και στοιχεία κάθε φορά που παραλάμβαναν τα ταχυδρομικά πακέτα από τις τοπικές μεταφορικές εταιρείες.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Δίωξης Ναρκωτικών, ο 31χρονος από το Ιράν συνελήφθη μαζί με 28χρονο συμπατριώτη του, τη στιγμή που παραλάμβαναν ταχυδρομικό δέμα προερχόμενο από την Τουρκία, το οποίο περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους περίπου ενός κιλού.

Μάλιστα οι δυο… υπάλληλοι της ταχυδρομικής εταιρείας που παρέδωσαν το δέμα στον δάσκαλο των επωνύμων δεν ήταν άλλοι από αστυνομικούς της Δίωξης που προσποιούνταν τους… ταχυδρόμους. Τη στιγμή της σύλληψής του ο τενίστας, απόλυτα ψύχραιμος, ρώτησε τους αστυνομικούς: «…Μέχρι τις 17:00 το απόγευμα θα έχουμε τελειώσει; γιατί έχω μάθημα με την …» αναφέροντας το όνομα γνωστής τηλεπαρουσιάστριας.

Οταν κατάλαβε πως η κατάσταση ήταν σοβαρή, άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς, λέγοντας τους : "…δεν ξέρεται με τι έχετε να κάνετε, εγώ έχω κάνει μάθημα ακόμα και σε υπουργούς και με συλλαμβάνετε;"

Από τις έρευνες της Δίωξης, προέκυψε πως κάθε μήνα οι δυο συλληφθέντες παραλάβαιναν από την Τουρκία τουλάχιστον δυο δέματα ναρκωτικών.

Η μεθαμφεταμίνη είναι το νέο ναρκωτικό που ξεκίνησε από τα πάρτι στην Ν. Υόρκη, και πλέον «σαρώνει» την Αμερική, το Μεξικό και την Ολλανδία, ενώ επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς, και στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη, με πελάτες, κυρίως ανθρώπους της μόδας, ενώ κάνει θραύση στα πάρτι σε μεγάλα κλαμπ του Λονδίνου του Παρισιού και του Αμστερνταμ.

Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μεθαμφεταμίνη μικτού βάρους 956 γραμμ., χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών, τρία κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένας ηλεκτρονικός αναμείκτης και πέντε πλαστά δελτία αιτήσεων ασύλου αλλοδαπού. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου