Subscribe Twitter FaceBook

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πετρούλα Κωστίδου Πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της;


Πετρούλα
Στο «Ιατρικό Κέντρο Αθηνών» εξακολουθεί να νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι η Πετρούλα Κωστίδου, εξαιτίας του ατυχήματος που είχε την Κυριακή πέφτοντας από τζετ-σκι , σε παραλία της Βουλιαγμένης.


Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια μίλησε τηλεφωνικά στο Star για τις εξελίξεις που αφορούν στην υγεία της και αναφέρθηκε στις περαιτέρω εξετάσεις που χρειάζονται να γίνουν, έτσι ώστε να γίνει όσο πιο σύντομα καλά: «Ήταν οι στιγμές που διασκεδάζαμε, που είχαμε την τρέλα μας και είχαμε ανεβασμένη τη διάθεσή μας. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτά έχει η ζωή!», ήταν τα πρώτα λόγια της. Αμέσως μετά περιέγραψε τις στιγμές που έζησε μετά το ατύχημα: «Όλα τα κορίτσια που ήμαστε μαζί στην παρέα άρχισαν να κλαίνε. Ήταν λογικό, γιατί κι εγώ αν έβλεπα ένα κορίτσι σε αυτή την κατάσταση θα με έπιαναν τα κλάματα. Αλλά επειδή δεν ήθελα να τους πανικοβάλλω περισσότερο τους έστελνα φιλάκια στα μαγουλάκια».

Το πρωί η 22χρονη Πετρούλα υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία: «Επειδή βρήκαν κάποια εσωτερική αιμορραγία στην κοιλίτσα μου, θα πρέπει να κάνουμε και μαγνητική. Είπαν ότι υπάρχουν δυο περιπτώσεις. Η μια περίπτωση είναι το αίμα να απορροφηθεί από τον οργανισμό, ενώ η δεύτερη περίπτωση να μην μπορέσει να το απορροφήσει και να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το αίμα» δήλωσε. Τέλος, η ίδια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τα λουλούδια και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση που της στέλνουν πολλοί φίλοι της: «Χαίρομαι πολύ με όλα τα λουλούδια και τα μηνύματα που μου στέλνουν. Θέλω τόσο, μα τόσο, να τους πω ευχαριστώ!» είπε συγκινημένη.



yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου