Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

5 συμβουλές για «ανώδυνη» αποτρίχωση στο μπικίνι

Η ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι έχει και αυτή τα μυστικά της. Πριν λοιπόν προγραμματίσετε το επόμενο ραντεβού για αποτρίχωση με την αισθητικό σας,
θυμηθείτε τα παρακάτω tips. Θα σας απαλλάξουν από τον πόνο και θα σας προστατέψουν.

1. Πάρτε μια ασπιρίνη 45 λεπτά πριν από το ραντεβού. Όχι μόνο θα βοηθήσει να πονέσετε λιγότερο, αλλά χάρη στα αντιφλεγμονώδη συστατικά της, θα σας  προστατεύσει από τον κίνδυνο μόλυνσης.

2. Μην προγραμματίζετε αποτρίχωση  πριν από την περίοδό σας. Το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του κύκλου. Προσπαθήστε να το κάνετε τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν ξεκινήσει η έμμηνος ρύση. Και φυσικά, μην σκεφτείτε να κάνετε αποτρίχωση κατά τη διάρκεια της περιόδου σας γιατί εκτός του ότι θα φέρετε σε δύσκολη θέση την αισθητικό, είναι και θέμα υγιεινής.

3. Αποφύγετε να φορέσετε στενά ρούχα την ημέρα που κάνατε αποτρίχωση.  Το «καθαρό» πλέον δέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στον ιδρώτα και τα βακτηρίδια που μπορούν να αναπτυχθούν από τα στενά ρούχα όπως για παράδειγμα τα τζιν.

4. Καθίστε… προσεκτικά. Τι εννοούμε; Να έχετε το νου σας όταν πάτε στην τουαλέτα μετά την αποτρίχωση. Οι τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή παίζουν προστατευτικό ρόλο, ενώ το «καθαρό» δέρμα είναι περισσότερο ευάλωτο στα μικρόβια.

5. Προγραμματίστε το ραντεβού σας από 15:00 έως 17:00. Σε αυτό το δίωρο ο πόνος είναι περισσότερο ανεκτός. «Κλέψτε» λίγο χρόνο από τη δουλειά σας και εκμεταλλευτείτε τον.



fashionlove.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου