Subscribe Twitter FaceBook

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ποιο μοντέλο "αναστάτωσε" την Ψαρού

Η Μύκονος δεν έχει βουλιάξει ακόμα, αλλά κάθε τόσο βλέπουμε όλο και κάποιον από τον χώρο της showbiz να την επιλέγει για τα καλοκαιρινά του .
Πιστοί στο ραντεβού τους, οι φανατικοί του νησιού έχουν ήδη κάνει ποδαρικό από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και συνεχίζουν!

Ύστερα λοιπόν, από τον Ηλία Ψινάκη και τον Μάκη Πουνέντη, τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Jean Paul Gautier, την Κατερίνα Στικούδη, την Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα και άλλους, σειρά είχε το... εικονιζόμενο μοντέλο, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το ''Next Top Model''.



Μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την ρουτίνα της Αθήνας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο νησί των ανέμων για λίγες μέρες χαλάρωσης. Απόλαυσε τα μπανάκια της κάτω από τον καυτό ήλιο κι ανέβασε τα θερμόμετρα στα ύψη με την εκρηκτική της παρουσία.



Φορώντας ένα σέξι μπικίνι, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE με χαλαρή και άνετη διάθεση μαζί με μια καλή της φίλη. Οι δυο τους αφού έκαναν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου, το βραδάκι περιπλανήθηκαν στα σοκάκια του νησιού.



























t.life

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου