Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Έιμι Γουάινχαουζ Η διάρρηξη στο σπίτι της και το βιβλίο του πρώην συζύγου της


Έιμι Γουάινχαουζ
Μερικά από τα τα πιο προσωπικά αντικείμενα της Έιμι Γουάινχαουζ εκλάπησαν από το σπίτι της αμέσως μετά το θάνατό της, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα.
Ο πατέρας της αδικοχαμένης βρετανίδας σταρ πιστεύει ότι κάποιος πήρε από το σπίτι της δίσκους, βιβλία με στίχους και γράμματα που της ανήκαν. Στο μεταξύ, μόλις 20 άτομα, ανάμεσά τους μέλη της οικογένειάς της και αστυνομικοί έχουν πρόσβαση στο σπίτι της, στην περιοχή Κάμντεν του Λονδίνου, από τότε που εκείνη έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου.

Ο 60χρονος Μιτς Γουάινχαουζ βρίσκεται αυτό το διάστημα σε διακοπές με την οικογένειά του, προκειμένου να αντιμετωπίσει το θάνατο της κόρης τους. Όπως αναφέρεται και από τους μάνατζερ της Έιμι, από το σπίτι της λείπει μία από τις κιθάρες της αλλά και κάποιοι στίχοι που προορίζονταν για το τρίτο της άλμπουμ.

"Είναι σοκ για την οικογένεια της Έιμι. Πώς θα μπορούσε κάποιος να πέσει τόσο χαμηλά. Δεν μπορούν να το βγάλουν από το μυαλό τους. Προς το παρόν, η οικογένεια, η δισκογραφική εταιρεία και οι μάνατζέρ της δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με την ακυκλοφόρητη μουσική της", αναφέρει άτομο του στενού οικογενειακού κύκλου.

Στο μεταξύ, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγος της Έιμι, Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ, σκοπεύει να γράψει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο σχετικά με τη ζωή του δίπλα σε εκείνη. Επιπλέον, φημολογείται πως  έχει στην ιδιοκτησία του και αρκετά βίντεο από την Έιμι, τα οποία δεν έχουν βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της Έιμι αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στο μήνα, όταν θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.



Πηγη:
yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου