Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Αυτός είναι ο Έλληνας ρεπόρτερ που «μάγεψε» το Hollywood

Το όνομά του είναι Τάσος Παπαποστόλου. Αν δεν σας «λέει» κάτι, είναι ο δημοσιογράφος που πριν από μία εβδομάδα έκανε τα γνωστότερα αστέρια του Hollywood να μιλήσουν για την κρίση στην Ελλάδα, από το κόκκινο χαλί των «Χρυσών Σφαιρών»!


Όπως έχει γράψει το star.gr, στον Έλληνα δημοσιογράφο μίλησαν μεταξύ άλλων οι Angelina Jolie, George Clooney, Steven Spielberg, Alexander Payne και Brad Pitt, που εγκωμίασαν τις ομορφιές της χώρας μας.

«Κανένας σταρ δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει σε δημοσιογράφο, αρκεί να έχει χρόνο να το κάνει», λέει ο Τάσος Παπαποστόλου -ιδρυτής της ιστοσελίδας greekreporter- στο περιοδικό «Down Town», προσθέτοντας ότι στόχος του ρεπορτάζ ήταν να βοηθηθεί η Ελλάδα.

Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος, «μετά τις εικόνες των διαδηλώσεων που έκαναν τον γύρο του κόσμου, ο μέσος Αμερικανός φοβάται να επισκεφθεί την Ελλάδα... Αν δουν τους διάσημους να μιλούν θετικά για την Ελλάδα, μπορεί και οι τουρίστες να αλλάξουν γνώμη».

Πώς είναι, όμως, να μιλάς με τους σταρ του Hollywood;

Ο Τάσος Παπαποστόλου τονίζει πως η σχέση του μαζί τους δεν μπορεί να είναι φιλική, αλλά τυπικά επαγγελματική. Μάλιστα, ο ίδιος διαπιστώνει διαφορές ανάμεσα στους Έλληνες και τους ξένους επώνυμους: «αυτό που μου έχει συμβεί στην Ελλάδα και ποτέ στην Αμερική είναι να ζητούν να δουν την συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε ηθοποιούς, αλλά και σε πολιτικούς. Στην Αμερική οι πιο πολλοί σταρ σκέφτονται και ξέρουν τι θα πουν. Δεν θα απαντήσουν με ό,τι τους έρχεται στο μυαλό και μετά θα ζητήσουν το κείμενο πίσω προκειμένου να πετάξουν ό,τι δεν τους αρέσει», αναφέρει!

Πηγη:
star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου