Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Άγριο έγκλημα πάθους συγκλονίζει την Κέρκυρα

Άγριο έγκλημα πάθους συγκλονίζει την Κέρκυρα

Ενα άγριο έγκλημα πάθους που δεν το χωράει ανθρώπινος νους συγκλονίζει την Κέρκυρα! Νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι και δύο στον θώρακα βρέθηκε μια 36χρονη μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της στην περιοχή Αλυκές Ποταμού. Σύμφωνα με τα πρώτα
στοιχεία, φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος επέστρεψε από τη Γερμανία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια, σε μια προσπάθεια να την ξανακερδίσει.

Ο 45χρονος και η 36χρονη (και οι δύο με καταγωγή από τα Ιωάννινα) παντρεύτηκαν στη Γερμανία, όπου ζούσαν και εργάζονταν αρκετά χρόνια. Εκεί έκαναν και τον γιο τους (σήμερα 8 ετών), ωστόσο πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, όπου ζούσαν συγγενείς της κοπέλας, οι οποίοι μάλιστα της βρήκαν δουλειά σε ένα ξενοδοχείο στο Πυργί. Τα σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού δεν άργησαν να φανούν και τα τελευταία δύο χρόνια η σχέση τους πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Τελικά ο άνδρας αποφάσισε να φύγει ξανά για τη Γερμανία, αλλά πηγαινοερχόταν συχνά-πυκνά στην Κέρκυρα προκειμένου να βλέπει τον γιο του αλλά και την 36χρονη, την οποία όπως αναφέρουν πληροφορίες ήθελε απεγνωσμένα πίσω στη ζωή του. Πριν από λίγες μέρες ο άνδρας επέστρεψε στο νησί, αποφασισμένος αυτή τη φορά να τη διεκδικήσει με οποιοδήποτε κόστος. Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, λοιπόν, τη βρήκε στον δρόμο την ώρα που εκείνη πήγαινε με το αυτοκίνητό της να πάρει το παιδί τους από το σχολείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι της ζήτησε να επανασυνδεθούν, κάτι που η κοπέλα αρνήθηκε για ακόμα μία φορά. Αυτό εξόργισε τον 45χρονο, ο οποίος θόλωσε και τη σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες. Κατόπιν έβαλε το πτώμα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της, το οποίο άφησε ανοιχτό, όπως και τα αλάρμ.

Μετά την αποτρόπαια πράξη του πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την Αλβανία. Μπήκε στην ξένη χώρα από τον τελωνειακό σταθμό Μαυροματίου στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, αλλά συνελήφθη στην Αυλώνα στο πλαίσιο της αστυνομικής συνεργασίας Ελλάδας - Αλβανίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, η σύλληψή του έγινε σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος σύλληψης το οποίο εκδόθηκε από το Εφετείο Κέρκυρας μετά τα σοβαρά στοιχεία και τις ενδείξεις που προέκυψαν.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας, κάτι που αναμένεται να γίνει σε περίπου είκοσι μέρες. Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα. Στο μεταξύ, ο άτυχος 8χρονος γιος του βρίσκεται με τους γονείς της 36χρονης και ήδη έχει την υποστήριξη παιδοψυχολόγου.
Espressonews.gr
madata

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου