Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και πολύ καιρό και τον τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Τη θλιβερή είδηση πως ο γνωστός επιχειρηματίας έχασε τη μάχη για τη ζωή έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη συχνότητα του Alpha, ένα κανάλι με το οποίο ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομά του. 

«Θέλω να μεταδώσω μία είδηση που μου μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή, μου έστειλε μήνυμα η ανιψιά του, με την οποία συνδεόμαστε φιλικά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στην κόρη του Μαρία και στην κυρία Κίτι και στην Ελίνα και στον αδελφό της. Για εμάς υπήρξε ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός, ένας άνθρωπος με τον οποίο συμπορευτήκαμε, είχε μεγάλο όραμα για τον Alpha και ο Alpha υπάρχει σήμερα με τον τρόπο που υπάρχει γιατί εκείνος έβαλε το λιθαράκι του», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 https://www.newsit.gr

1 σχόλια:

φαράσι είπε...

Και εγώ έβαλα ασφαλιστικό λιθαράκι μέσω INTERAMERICAN (Στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου περί ασφάλειας ζωής) για την οικονομική ευρωστία του λεγάμενου!

Δημοσίευση σχολίου